Křovinořez Solo 127H

L. Radek - Stříbrný Zahrádkář .Stříbrný Zahrádkář. (404) - 142.47 (?)
28.5.2010 7:09
Kdyz jste ho mel v servisu, seridili ventily? Motory GX se tak chovaji. Kdyz to prezenu, plny plyn muzete mit pouze bez zateze. Jakmile se snizi zatezi otacky, do motoru jde porad stejne paliva a zahlcuje se. Idealni pri zatezi je tak 3/4 plynu. Tyto motory jsou velice citlive na kvalitni benzin. Zkuste ho koupit treba u Shellu. Vas krovinak musi byt silnejsi nez dvoutakt se stejnym vykonem, protoze ma vetsi kroutici moment. Jenom se chova o proti dvoutaktu trochu jinak. R.
Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna
host - 179.246 (?), 27.5.2010 21:43, zobrazeno: 7644x

Zdravím, potřeboval bych poradit s tímto křovinořezem.Zdědil jsem po rodičích tento stroj a co vím z vlastních zkušeností od novoty nikdy pořádně nesekl.Po 5 -10min. sečení chtěl motor chcípnout, ale když se včas uvolnilo plynové tlačítko motor znovu naběhl a tak se to opakuje stále dokola.Startuje a volnoběh drží bez problému.Takže největší problémy jsou v zátěži.Když jsem ten křoviňák zdědil, zkusil jsem ho nechat opravit.V servisu prý vyměnili karburátor a prý už pro mě více udělat nemohou, já jsem dal před servisem novou svíčku, palivový a vzduchový filtr, ale křoviňák chcípá dále.JInak má toto Solo 4taktní motor Honda asi 0.8kw, k výkonu motoru se raději ani nebudu vyjadřovat.I když už má na krku řadku let, vím,že nikdy pořádně nesekl, myslel jsem, že ho využiju na nějaké dosekání.Takže za případné rady díky.

L. Radek - Stříbrný Zahrádkář .Stříbrný Zahrádkář. (404) - 142.47 (?), 28.5.2010 7:09
Kdyz jste ho mel v servisu, seridili ventily? Motory GX se tak chovaji. Kdyz to prezenu, plny plyn muzete mit pouze bez zateze. Jakmile se snizi zatezi otacky, do motoru jde porad stejne paliva a zahlcuje se. Idealni pri zatezi je tak 3/4 plynu. Tyto motory jsou velice citlive na kvalitni benzin. Zkuste ho koupit treba u Shellu. Vas krovinak musi byt silnejsi nez dvoutakt se stejnym vykonem, protoze ma vetsi kroutici moment. Jenom se chova o proti dvoutaktu trochu jinak. R.
zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Levné nářadí - koupit/nekoupit? Jaké a proč?16.7.2025
Péče o jezírko na chtě15.7.2025
NEREZOVÝ BAZÉN15.7.2025
Levné nářadí - koupit/nekoupit? Jaké a proč?15.7.2025
Péče o jezírko na chtě9.7.2025
Péče o jezírko na chtě8.7.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz