Krovinorez Partner - BC 435 B

host - 179.249 (?)
28.5.2011 22:08

Na plochu pouhých 150m bych vás netlačil do HQ nebo Jonsered. Přece jen základní model není vždy nejšťastněnší řeřešní a vyšší modely jsou zase pro daný účel předimenzované. Pro hobby práci lze doporučit i některé jiné Číňany třeba zde již několikrát zmíněný Hecht. Z těch lepších Dolmar nebo Solo.

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna
bodyczek - (1) - 116.247 (?), 9.3.2011 11:13, zobrazeno: 15531x

Dobrý den nemate nekdo zkusenosti s timto typem a nebo vseobecne se znackou Partner?Dekuji.

host - 160.55 (?), 24.5.2011 17:23

Po spojení dělené tyče se někdy neroztočí strunová hlava, musí se několikrát nasazovat, než se rozběhne. Při práci se stalo, že hlava se sama zastavila a musel jsem kosu zvedat hlavou nahoru, aby ty díly do sebe zapadly. Šel jsem se přeptat do Baumaxu, kde jsem za cca 7.000 Kč koupil, proč po nasazení někdy dělá, někdy ne a bylo mi řečeno, "expertem", že namám ten grif a k reklamaci to není. Jemu se to také několikrát nepodařilo správně nasadit a ještě byl i se svým šefem hodně nepříjemný a choval se jak namyšlený ředitel zeměkoule.

Řekl bych, že je tento výrobek šmejd a v Baumaxu v Ostravě nedoporučuju nikomu nakupovat, protože v případě potíží se tam k zákazníkům chovají jak k dotěrnému hmyzu.

host - 160.55 (?), 25.6.2011 16:16

Zašel jsem do servisu, okamžitě uznali závadu k reklamaci a do dvou dnů opravili. Kosa zatím funguje, ale do Baumaxu už vícekrát na nákup nepůjdu...

host - 216.69 (?), 24.5.2011 17:35
Je to výrobek z Číny a Baumax Ostrava je údajně vyhlášený neochotou věnovat se zákazníkovi, když to nepřináší okamžité peníze do kasy. Asi jim nedochází, že po takové zkušenost tam už příště nebude nakupovat.

host - 56.237 (?), 28.5.2011 16:29
Máme sekačku Partner asi 4 roky a zatím bez problémů. Mně se taky líbí Křovinořez Partner, ale pro změnu tady nabízejí BC 433 B. Poradí někdo jestli je to dobrá koupě? 3x - 4x ročně sečení trávy 150 m2 ve svahu. Díky

host - 24.30 (?), 28.5.2011 17:53

Zkuste to

možná budete mít štěstí, možná ne. My máme zkušenosti s Partnery takové že některý běžel roky bez problémů a jiný úplně stejný model se po roce přidřel. Proto s touto značkou neexpedimentujeme na lidech a neprodáváme sice desítky kusů ročně jako u Partnera, ale jen pár kousků "značkových" mašin hsq, ale ty drží. Víte když vám Partner nevydrží, buďto budete expedimentovat se vším možným, nebo si stejně pro ten značkový půjdete. To máte nervy se proč to nejede, proč to zase nejede, proč na něj zase budu měsíc čekat..., peníze do servisů a opět vynaložení dříve nepřípustné částky za "značkový" stroj co fungovat bude. A nemusí to být zrovna Hsq které Partner patří, ta je přece taky na prd. A poznámka nakonec- výkon je to poslední co by vás v tabulce mělo zajímat, důležitá je robustnost (nemyslím tu na pohled, ale uvnitř stroje) na kterou jaksi nejsou kolonky.

Z.F.

host - 56.237 (?), 28.5.2011 19:38
Díky :-) Tak na co se mám zaměřit při koupi křovinořezu. Mám zahradu ve svahu, který sekačka nezvládne i když je tráva nízká - sečení 3x - 4x ročně. V obchodě mně stejně budou nabízet a vychvalovat to co právě mají. Nejblíž (i kvůli servisu) máme právě Husqvarnu - Jonsered - Partner Díky za odpověď

host - 179.249 (?), 28.5.2011 22:08

Na plochu pouhých 150m bych vás netlačil do HQ nebo Jonsered. Přece jen základní model není vždy nejšťastněnší řeřešní a vyšší modely jsou zase pro daný účel předimenzované. Pro hobby práci lze doporučit i některé jiné Číňany třeba zde již několikrát zmíněný Hecht. Z těch lepších Dolmar nebo Solo.

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Levné nářadí - koupit/nekoupit? Jaké a proč?16.7.2025
Péče o jezírko na chtě15.7.2025
NEREZOVÝ BAZÉN15.7.2025
Levné nářadí - koupit/nekoupit? Jaké a proč?15.7.2025
Péče o jezírko na chtě9.7.2025
Péče o jezírko na chtě8.7.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz