Pánové, objektivně když vidíte stroj za 4000,-Kč a potom za např. 12000,-Kč a oba prodejci si je pojmenují stejně - křovinořez, tak i ten, kdo jen uvažuje selským rozumem musí pochopit, že to není stejné. Dost se zde argumentuje tím, že kolik jsem nařezal, posekl a pod. a bylo to jen no name. Už několikrát jsem viděl ty spokojené, jak se pokouší nastartovat svůj zánovní stroj až byli brunátní, ale když jsem se jich potom zeptal, jak jsou spokojeni, tak samá chvála. Potom se nenápadně objeví s něčím, co už se dá nazvat stroj na práci a na dotaz proč ta změna, bylo to slabé... Málokdo přizná svoji chybu, zejména po tom, co je přesvědčen, že vše je stejné, jen ti značkoví si to zboží předražují a on na ně vyzraje a koupí si to stejné za méně peněz. V tomto je nejlepší léčba vlastní chybou a vlastní zkušeností. Je to sice od těch, co to znají trochu nefér, ale když je to vysvětleno, tak to dopadne tak, že je vnucován přístroj, který údajně prodává. Potom již pomůže pouze vykoupání ve vlastním potu při práci, nebo při uvádění stroje do chodu. Přesto to nefunguje na všechny a ti skalní 20 minut sečou, 20 minut čekají, 5 minut startují, x minut opravují a shánějí ND, a přesto jsou spokojení, protože vybili adrenalin, který v sobě mají. Já vybíjím adrenalin tak, že jsem spokojen, že mašiny jedou.