Křovinořez na max. 100m^2 co nejlevněji
|
|
|
|
|
 |
 |
|
host - 15.114 (?), 17.6.2010 19:33
Podle čeho usuzujete, že Hecht 127 nemá antivibrační systém? To byste poznal, kdyby tam nebyl a navíc na to jsou normy a ty nesmí překročit určitý limit vibrací a dneska nelze dát do prodeje křovinořez bez antibibračního systému. Máte na Hecht 127 velký silentblok v rozšíření motoru který tlumí vibrace motoru. Stačí se na něj podívat a uvidíte černou gumovou část.Neveřte pomluvám křovinořezy Hecht jsou kvalitní a dobře udělané
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 114.123 (?), 17.6.2010 20:13
To snád´nemyslíte vážne.Ak je Hecht kvalitný, tak potom nekvalitné a problémové stroje neexistujú.
Inak čo sa týka toho Homelitu - pekný stroj - moderný - lacný-v dobrej výbave-dobrý výkon len nechcite prosím Vás aby pracoval.Ten stroj robí všetko preto aby nemusel kosiť.
Do teraz som sa stretol s tromi týmito výkrikmi novej technológie
1. Pred prvým naštartovaním po odpálení na sytiči - ohnutá ojnica -to sme ešte nevideli zaseklo piest, tým že oprelo ojnicu o valec
2.Po hodine roboty stratil výkon, po predchádzajúcej skúsenosti sme skontrolovali ojnicu a aké prekvapenie - ohnutá.Kúpila sa nová, nedá sa kúpiť len komplet s piestom ale za 20Euro - čert to ber -nasledovala ďalšia hodina roboty a tentoraz odišla kľuka - stroj ukončený.
3.Snažili sa ho dať ku nám do servisu.Nedá sa pretočiť pri naštartovaní - iste neaká malá závada. Do servisu som ju nevzal.
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 126.84 (?), 17.6.2010 20:55
Ještě k tomu antivibračnímu systému, já jsem nemyslel že by zde bylo vše spojeno kov na kov, ale spíš jsem poukazoval na uchycení řídítek, které je oproti dražším strojům hodně jednoduché a ta gumová objimka těch vibrací moc neztlumí není to vada, je to vlastnost toho stroje a potencialni zájemce by o tom měl vědět
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 15.114 (?), 17.6.2010 21:04
Hostu 114.123 Pokud máte informace o nekvalitě křovinořezů Hecht napište je Jinak si myslím že plácáte neopodstatnělé blbosti
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 118.44 (?), 17.6.2010 21:14
Pánové kdybych byl prodejcem křovińáku nějaké značky je jedno jaké či stihl, husqvarna nebo dolmar v ceně okolo 10 000 a sr.l by se mi do toho nějaký hecht s cenou kolem 3500 kč, tak bych se ho taky snažil zlikvidovat, neboť je to celkem slušná cena a konkurence, buď bych napsal že je to šmejd nebo bych případnou poruchu zveličil tak ať si ho nikdo nekoupí.Protože vím že spousta zájemců použije křoviňák jen jednou do roka na hobby práci -posečení zahrady, tak je někdy i taková značka dostačující nebo přesahující požadavky zákazníka, a to proto že více jak 364 dní v roce visí v garáži na hřebíku.To si musí každý zvážit kolik chce investovat do křoviňáku na zdi, a jestli třeba se starou směsí zadře stroj za 15000 nebo hechta s cenou okolo 4000 ale tím samozřejmě hecht nikomu nenutím ale podle zkušeností na hobby práci celkem spolehlivý stroj.
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 114.123 (?), 18.6.2010 21:06
Pane, pre dvere nevidíte stodolu.Prosím, pozrite si predajcov Hechta a overte si koľko z nich má vážny servis.Budete prekvapený.Tieto stroje /a im podobné/ sa predávajú typicky pri v obchodoch zo zmiešaným tovarom - kde nemajú ani potuchy že čo predávaju.A samozrejme na internete.A tam Vám samozrejme teta pri telefóne a pri internete presne povie čo na čo si máte dávať pozor.
Ináč, tieto stroje nemám rád.Dôvod je ale ten že väčšinou si ho kúpia ľudia ktorý majú hlboko do vrecka a myslia si že ušetria.Pravda býva opačná -vyhodia mnohokrát peniaze za vec, ktorá je na dve veci a nakoniec prídu ku tomu, že nemajú ani peniaze a ani pokosené.
Je však aj druhá kategória -ľudia ktorý sú lakomý a myslia si že ušetria. Pokračovanie zvykne bývať zaujímavé.
Čo sa týka ceny - bolo by dobré keby ste si pozreli ceny.Možno že budete prekvapený za čo sa dnes dajú kúpiť v celku slušný stroj.
P.s. Čo sa týka kvality hechta- dnes bol dobrý deň - riešila sa len zlikvidovaná štartovacia kladka a zadretý stroj.Kladku asi opravíme lebo 20Euro za kladku pokiaľ stroj stojí asi 130Euro nie je až tak moc.
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 118.44 (?), 18.6.2010 21:12
Máte na svůj názor právo tak jako já na svůj, ale já jsem napsal že nikomu hecht nenutím, viděl jsem dnes zadřenou klikovku na husqvarně ale tu už nikdo opravovat nebude.
|
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
host - 114.123 (?), 18.6.2010 21:18
Hlupák zničí aj dlažobnú kocku.
Mám pochybnosti o tom že ste servisák.Ak ste videli rozobraté stroje napr.HECHT a Dolmar vedľa seba, nemohli by ste tvrdiť to čo tvrdíte.
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 118.44 (?), 18.6.2010 21:31
Já servisák nejsem a nikdy jsem to netvrdil a to že hlupák zničí i dlažební kostku jsem psal o pár článků výše a to vtom smyslu že je proněkoho škoda pila za 15000 když ji zadře to raději ať zadře hecht za 4000.
|
|
 |
|
 |
 |
|
J.S. - Diamantový Zahrádkář (3388) - 44.31 (?), 18.6.2010 21:30
Pánové, objektivně když vidíte stroj za 4000,-Kč a potom za např. 12000,-Kč a oba prodejci si je pojmenují stejně - křovinořez, tak i ten, kdo jen uvažuje selským rozumem musí pochopit, že to není stejné. Dost se zde argumentuje tím, že kolik jsem nařezal, posekl a pod. a bylo to jen no name. Už několikrát jsem viděl ty spokojené, jak se pokouší nastartovat svůj zánovní stroj až byli brunátní, ale když jsem se jich potom zeptal, jak jsou spokojeni, tak samá chvála. Potom se nenápadně objeví s něčím, co už se dá nazvat stroj na práci a na dotaz proč ta změna, bylo to slabé... Málokdo přizná svoji chybu, zejména po tom, co je přesvědčen, že vše je stejné, jen ti značkoví si to zboží předražují a on na ně vyzraje a koupí si to stejné za méně peněz. V tomto je nejlepší léčba vlastní chybou a vlastní zkušeností. Je to sice od těch, co to znají trochu nefér, ale když je to vysvětleno, tak to dopadne tak, že je vnucován přístroj, který údajně prodává. Potom již pomůže pouze vykoupání ve vlastním potu při práci, nebo při uvádění stroje do chodu. Přesto to nefunguje na všechny a ti skalní 20 minut sečou, 20 minut čekají, 5 minut startují, x minut opravují a shánějí ND, a přesto jsou spokojení, protože vybili adrenalin, který v sobě mají. Já vybíjím adrenalin tak, že jsem spokojen, že mašiny jedou.
|
|
 |
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
|