Křovinořez do 6000



host - 144.2 (?)
26.7.2012 10:06

Sám bych doporučil vyžínač kvalitnější značky a sekat častěji. Např. vyžínače a křovinořezy Hitachi.

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna
   Předchozí příspěvky  |  1,  2,  3,  4,  5   
                  
host - 144.2 (?), 26.7.2012 10:06

Sám bych doporučil vyžínač kvalitnější značky a sekat častěji. Např. vyžínače a křovinořezy Hitachi.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
      
host - 65.135 (?), 26.7.2012 14:46

normální kosa je tak maximálně dobrá na louku nebo na rovnou zahradu, nedokážu si představit kosit hrbolatější terén. pokud mám peníze a nemusím se na ně ohlížet, tak stihl, nemám, tak beru hecht

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
         
host - 227.2 (?), 26.7.2012 18:10

Hecht bych osobne nebral, kdyz uz bych nesel do nove znackove, sel bych do starsi znackove, osobne,ale, at slouzi.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
            
J.S. - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (3388) - 191.186 (?), 26.7.2012 18:53

Mě tyto dotazy připadají na stejné brdo. Buď opravdu dotyčný neví nic a chce něco za pár korun. Nebo si utahuje i ze sebe. Když se podívám po inzerátech, tak lze koupit velmi slušný stroj za cenu, která je kolem limitu. Místo toho si vybrat čínu a asi jen na pár let, neboť pokud se bavíme o náročnějším používání, tak to je někde jinde a u jiných značek. Výhodou Hechta je to, že zakoupený v marketu lze snadno reklamovat. Horší je to v kamenném obchodě, kde mají na opravu lhůtu. Stačí, jak začnou po určité době problémy a místo sečení nastane otravování se s pokusy o sečení. Já vám vůbec nenutím značku, ani nerozmlouvám Hechta. Podle dotazu jste napsal, že něco takového potřebujete. Určitě ne na 1 rok. Pokud chcete jít cestou nyní to nějak vyřeším a časem to nějak dopadne, tak dobře. Je to jako si vzít půjčku s vidinou, že nevím, zda ji splatím. Protože jedna investice do stroje noname a za další dobu další do oprav, nebo to nevydržíte a koupíte něco pořádného. Ale v součtu ty úroky(investice do stroje s krátkou životností a opravy) na půjčce nemusely být, stačilo investovat na začátku správně. Ta plocha je opravdu tak malá, že se opakuji, stačí slabý značkový stroj. Poprvé to vyčistíte i třeba sekyrou, pokud tam bude nějaký podrost a silné zdřevnatělé stonky, další sečení i půlmetrových kopřiv a pod už bude daleko snažší. Jestli chcete za každou cenu papírový vyšší výkon a co nejnižší cenu, tak mohu jen popřát šťastnou ruku.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
               
host - 227.2 (?), 26.7.2012 19:56

Pane J.S.Ja tady nekolikrat psal, ze lidi jsou nepoucitelni.Koupil jsem si gola sadu BAHCO, doufam,ze tj.na mnoho let.Co soudite?Jinak ja bych si zadny neznackovy krovinorez nekoupil, jedine snad, kdyz by mi nekdo vyhrozoval zastrelenim.Tak bohaty nejsem, abych mohl dati tisice korun do koupe a oprav, pak se s tim vztekal a nakonec musel koupit znackovy a platit vlastne 2-krat.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
               
host - 227.2 (?), 26.7.2012 20:24

Pane J.S.kdyby pan opravdu chtel relativne dobrou masinu a chtel opravdu lacino, kdyby se rozhledl kolem, vzal si k sobe nekoho, kdo tomu rozumi, tak koupi neco znackoveho starsiho, verim,ze i v pohode.Kdyz jsem koupil 4510-tak mi hned kamarad nabizel, nabizi.ze starou 235-ku koupi.Je to stara masina 10-let a vice, ac ma hodne za sebou, tak pokud by pan takovou podobnou koupil, tak verim tomu, ze na jeho vymere by mu to 10-let bez vetsich investic chodilo.Nakonec jsem ji neprodal, sice bych dostal 4,5-tisice, ale ja ji vyuziji, tam,kde nepotrebuji velky vykon a nemusim se tahat se 4510.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
                  
J.S. - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (3388) - 191.186 (?), 26.7.2012 21:03

Pochopit se to dá u flexky, kladiva, vrtačky a pod na stavbu, kde nechci investovat, a navíc když se pokazí, tak ji vymění, nebo vrátí peníze. Službu to udělá a po stavbě si mohu koupit jiné, nebo třeba ještě používat levné neznačkové. Ale u stroje, který chci používat na x let a potřebuji spolehlivost, protože někam jedu a mám plán, že to poseču, je to sázka do loterie. Samozřejmě je sázkou kupovat něco staršího značkového, když o tom nic nevím. Ale jsou možnosti, jak si domluvit vyzkoušení a kontrolu před koupí.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
                     
host - 227.2 (?), 27.7.2012 17:37

Sazkou kupovat starsi masinu je, nikdo nikdy nevi.Ale, jak se rika, kdyz je clovek limitovan 6-ti tisici, tak toho moc nevymysli.Nebo si pujcit z pujcovny, ci poprosit kamarada, at to posece a do pristi sezony prisetrit 2,3 tisice jiti do nove znackove masiny, to pokladam za nejlepsi reseni z meho pohledu.Dalsi, druha varianta-starsi znackovy stroj a vzit s sebou nekoho, kdo se vyzna.Vse na prvni pohled nepoznate, ale,kdo se vyzna, tak prece jen to riziko spatne koupe znacne omezi.Za nejhorsi variantu osobne pokladam stroj neznackovy, ted hned, jen,abych neco mel, utratil obnos a doufat, ze to chodit bude.Takhle v okoli, kdo si koupil neznackovou masinu, tak vetsinou, az na vyjimky tvrde lituje a nakonec kupuje znovu a znackove.Kamarad-neznackova pila, vsak ja toho moc nerezu, jen drevo na zimu, pro vlastni potrebu.Udelal s tim jednou drevo-oprava pres dva tisice korun, zaruka neuznana.Delal druhou sezonu a znovu a ta sama zavada a rikal, uz do toho dalsich 2,5 tisice nedam.Rikal-slapl jsem vedle, tedy presne rekl-prominte mi ten vyraz, ale on se k tomu hodi-slapl jsem do hovna, za blbost se plati, koupil novou znackovou.Tady pan si poridil skutr z Ciny, ma letiteho Simsona, tak si chtel udelat radost.Oprava za opravou, ted jezdi na starem Simsonu a skutr z Ciny lituje zatim prodat na dily.Tohle nema cenu takove pokusy, tak bohaty fakt nejsem.Mejte se pane J.S.Zdravim Vas.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
                     
J.S. - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (3388) - 209.30 (?), 27.7.2012 20:14
Je to tak, souhlas. Je v tom zřejmě kus dobrodružství, které mnohé láká. Koupit levně to, co na pohled stejné jiní kupují za daleko víc, bojovat se strojem, prodavačem, servisem, manželkou a nakonec sami se sebou, až na konci je vlastní uznání, jakou blbost udělali. Ale kdepak jim to říkat dopředu, nebo po prvních problémech. Tak nikomu nebudeme kazit toužebně očekávané dobrodružství.
Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
                     
host - 227.2 (?), 28.7.2012 16:29

Pane J.S.Zdravim Vas, bohuzel mate pravdu.Kdyby to fungovalo jinak, kazdy by si rad koupil tu neznackovou masinu za mensi penize, kdyby tam nebyl rozdil v kvalite, proc davat vetsi penize?Jen kvuli jinemu nazvu firmy, to by bylo opravdu zbytecne.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
Pokračování této diskuze (další příspěvky)  |  1,  2,  3,  4,  5   
zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Po zateplení domu problém s hlodavci na půdě -> jak jim zamezit lézt mezi polystyrenem a hrubou?28.5.2024
Po zateplení domu problém s hlodavci na půdě -> jak jim zamezit lézt mezi polystyrenem a hrubou?30.4.2024
Úprava vody magnetickým polem29.4.2024
Po zateplení domu problém s hlodavci na půdě -> jak jim zamezit lézt mezi polystyrenem a hrubou?29.4.2024
Po zateplení domu problém s hlodavci na půdě -> jak jim zamezit lézt mezi polystyrenem a hrubou?28.4.2024
Nářadí pro průklest vysokých stromů25.4.2024
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika