Krovinorez 8000m2 - Stihl nebo Solo?
|
|
|
|
|
 |
 |
|
host - 131.60 (?), 6.7.2011 12:50
Pravda pane Radku... pokial dava Dolmar alebo SOLO na svoje vyzinace motory Subaru, Honda alebo Kawasaki tak je to len prechodne obdobie kym dotiahnu vyvoj v tejto objemovej rade. SOLO co najskor upustilo od Kawasaki ked vysli von s novou radou a Dolmar to urobi urcite hned ako bude mat novinky vonku. Je predsa pre nich..tradicnych vyrobcov hlavne motorov... by som povedal ponizujuce pouzivat cudzie motory, hlavne take objemy co sami vyvyjaju a aj ekonomicky dost nezaujimave predavat vyrobky v podstate konkurencie. Na zaciatku som povedal ze na vyzinace pretoze tieto znacky na krovinorezy technicky nestacia.
|
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
host - 72.149 (?), 6.7.2011 17:56
Dotaz asi na Radka B.
Čím se skutečně liší Solo 142 a 142SB. Pohoná jednotka je stejná, asi by měly být stejné i převody.
Díky F.O.
|
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
host - 72.149 (?), 6.7.2011 20:42
Děkuji, myslel jsem si to, ale v popisu měli, že pohoná jednotka je stejná, ale udávají výkom1,7kW oproti 1,9kW proto mě to zmátlo.
F.O.
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 195.216 (?), 17.7.2011 0:42
Možná by stálo za úvahu připlatit cca 2000 Kč a koupit křovinořez Solo 154. Spoustu let jsem bez větších problémů používal Stihl FS 450, ale nedávno odešel na zasloužený odpočinek. Stihl je nepochybně kvalitní, ale podle mého názoru se u něj hodně připlácí za značku. Jako náhradu jsem koupil Solo 154 za 16000 Kč. a byl jsem překvapený, protože se mi zdá zřetelně výkonější než FS 450, i když na kw jsou na tom podobně. S 30 cm trojzubcem se nedusí v jakékoli trávě, je cítit že je to silná mašina a práce s ním ubývá o dost rychleji. Možná v tom hraje roli velký objem motoru. Mám ho asi měsíc, takže spolehlivost zatím nemohu posuzovat.
Jirka.
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 31.236 (?), 18.6.2015 20:08
Dobrý den, mám křovinořez Solo 140 možná už více jak 20 let a seká bez jediného problému po celou životnost stroje! Jen kupuji strunu, benzín a občas žací hlavu, která se samozřejmě časem prošoupe. Sice nevím jak je na tom dnes Solo 154 ale 140 je prostě nezničitelná! Mám několik lesů, obrovské zahrady a ještě sekám na kšeft. Tento stroj bych koupil okamžitě znovu... jen kdyby se vyráběl! Věřím, že mě dědeček SOLO navíc přežije!
|
|
 |
|
 |
|
 |
|
|
 |
|
 |