Kosacka + krovinorez



   Předchozí příspěvky  |  1,  2   
                     
host - 3.248 (?) 
10.4.2017 1:53
Je to jednodušší než se zdá :),TOP hondu si každý dovolit nemůže, samotný motor stojí stejně jako celá sekačka hecht, b&s je dnes uznávaný standart a jeho masovost je nejrozšířenější, seženete na něj vše i po letech, stejně jako na hondu.Čínské motory se začaly montovat proto, aby se snížila cena výrobku a současně nesnížila marže, cena odpovídá kvalitě, sem tam se najde funkční motor, u b&s se sem tam najde nefunkční motor.Pokud Vás nepřesvědčí stovka uživatelů proč ne hecht na heuréce, tak si to kupte a nenechte se odradit.S Alkem to máte tak, aby zpřístupnili svoji značku tak museli něco ošidit, takže levné modely jsou takové ty globální s čínským motorem s ložiska a v plastu, naproti tomu mají i TOP modely, ale tam by to nikdo nekoupil bez Hondy nebo b&s.Dělají to skoro všichni, jen se musí sledovat, jaká značka je ochotna až kam zajít (klesnout) a kde to ošidí.Platí to hlavně u levných modelů až ke střední třídě, bohužel nelze to brát jen podle ceny, ale hlavně použitých komponentů.(neznamená to, že když to vypadá jako ocel, že je to kvalitní ocel-z praxe, jednu kudlu ze sekačky jsem rovnal přes koleno, jiná se nepoddala ani kladivem ve svěráku jak pružila, takovou nemá cenu rovnat ani pod lisem z důvodu bezpečnosti).Vyberte si...
Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci   
stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna
                     
host - 206.222 (?), 11.4.2017 10:31

Dakujem, uz v tom mam zmetok. Ako keby rozpocet nebol obmedzeny idem do hondy, ale idealne sa je zmesit okolo 550eur komplet kosacka + krovinorez.

Este ma napada mountfield a ich kosacka: Benzínová kosačka NT 484 TR.

Cena je kus prestrelena, ako vsetko v mountfielde, pockal by som este na nejaku akciu. Ma motor briggs, ale akurat ten co je vyzsie spominany ze nebrat. Je nejaka rozumna volba na sekacku v cenovke do 350eur?

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
1,  2   
zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Po zateplení domu problém s hlodavci na půdě -> jak jim zamezit lézt mezi polystyrenem a hrubou?28.4.2024
Nářadí pro průklest vysokých stromů25.4.2024
Nářadí pro průklest vysokých stromů25.4.2024
Nářadí pro průklest vysokých stromů24.4.2024
Nářadí pro průklest vysokých stromů24.4.2024
Nářadí pro průklest vysokých stromů23.4.2024
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika