Kosačka Dolmar PM 410

host - 54.253 (?)
23.3.2012 15:49

Momentalne v akcii??? boli by ste prekvapeny ako dlho trva akoze tato akcia..10 mesiacov... to je len finta na akcietuziacich zakaznikov. Nikdy tolko nestala a ani stat nebude ako je cena ktora je preskrtnuta... pozrite si na letaku trvanie akcie... ak sa to akciu da nazvat... no mi Slovaci zozeriene asi vsetko, hlavne ze je tam pisane akcia... Inak Dolmar moc kosacky nerobi, vo svojich robia len pily a krovinorezy, vsetko ostatne nakupuju u inych.

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna
host - 92.36 (?), 7.3.2011 20:58, zobrazeno: 13334x

Dobrý deň.

Má niekto skúsenosť s kosačkou Dolmar PM 410 motor Brigs 500?

Ďakujem

host - 156.78 (?), 23.3.2012 14:53

Tiez by som poprosil o skusenosti s touto kosackou, nakolko ju maju momentalne v akcii.

Dakujem p.

host - 54.253 (?), 23.3.2012 15:49

Momentalne v akcii??? boli by ste prekvapeny ako dlho trva akoze tato akcia..10 mesiacov... to je len finta na akcietuziacich zakaznikov. Nikdy tolko nestala a ani stat nebude ako je cena ktora je preskrtnuta... pozrite si na letaku trvanie akcie... ak sa to akciu da nazvat... no mi Slovaci zozeriene asi vsetko, hlavne ze je tam pisane akcia... Inak Dolmar moc kosacky nerobi, vo svojich robia len pily a krovinorezy, vsetko ostatne nakupuju u inych.

host - 121.104 (?), 25.3.2012 10:29

Pre dolmar to asi vyraba Castel Garden. Ale ta kosacka vyzera dobre. Tiez o nej uvazujem.

host - 54.253 (?), 26.3.2012 10:53

ked Castel Garden tak potom GGP a tak potom plati to iste co v teme Cinske-sekacky-u-mountfieldu

host - 156.78 (?), 26.3.2012 16:05

Troska mimo odpoved, lebo castelgarden nerobi zle sekacky a v tomto pripade je pouzity iba skelet a motor je brigss. Na rozdiel od sekaciek z mountfieldu, kde su shitne motory GGP.

host - 105.230 (?), 26.3.2012 19:14

trochu mimo vasa informacia... GGP je konzorcium 5 znaciek, Stiga, Castelgarden, Alpina, anglicky original Mountfield a xxx. Plati centralne zasobovanie a aj vyber strojov v Cine, cize ked si lepsie pozriete alibaba.com tak tam aj Dolmaracku a aj Castelgardenacku kosacku najdete. Staci sa prehrabat medzi 8725 modelmi crying...ale budte si isty ze do detailu zhodnu masinu tam najdete.

host - 156.78 (?), 26.3.2012 21:12

Moja odpoved bola myslena konkretne na motory oznacene GGP - tie su shit, lebo davat dokopy Stigu, Castelgarden a xy znaciek ako nekvalitne cinske sekacky je scestne - vela zalezi, aky motor je v tej sekacke osadeny.

host - 105.230 (?), 27.3.2012 1:27

Nebudte naivny, GGP kupuje cele komponenty z Ciny, to znamena ze aj Castel Garden, motor nie je vsetko, paci sa vam tato kosacka? ziadna podobnost s Dolmarom? alebo toto, rukovat ta ista, sasi to iste a motor tiez. Zmenim kos a pridam plast z predchadzajucej ako uzasny original vpredu, streknem Dolmar a mam nemecky vyrobok. A je vyhoda kupovat cele stroje lebo Cinan vam da k tomu CE. Keby tam nedavali aspon tie predpotopne slabe Brixi, inak Cinan ked kupi 20 kontajnerov vybehovych Brixov tak sa dostane urcite na dobru cenu. Cina to je len skladacka v kazdej manfakture, komponenty su v ponuke v takom rozsahu ze nie je problem naskladat pre europana nevidany original, to mate ako keby si si objednali a naskladali kuchynu z Ikea. Mam original aky nema nik iny.

host - 156.78 (?), 27.3.2012 23:41

Ale vsak nikto netvrdi, ze ten dolmar nieje cina - cina je momentalne skoro vsetko. Ja len tvrdim, ze ze neni cina ako cina a hlavne u noname motorov. Ja by som sa nebal ziadnej zo znaciek ako stiga, castel,dolmar, mtd - a momentalne aj nejaku kosacku od nich zoberem. Jedine co zavazi je najblizsi predajca pri mojej chalupe, aby som to potom nemusel nosit do servisu daleko.

Ja mam auto nissan qashqai a tiez to uz nieje japonec, ale skladacka, ktoru v anglicku skladaju a dost dielov ja tam z renaultu. Ale motor je benzin a ten je este japan na rozdiel od dizlov, ktore su iba renault a tam je uz dost zavad.

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Posuvné dveře svépomocí19.5.2025
Posuvné dveře svépomocí18.5.2025
Stihl HS4516.5.2025
Koš na čidlo13.5.2025
Koš na čidlo12.5.2025
Rozetové kování montáž10.5.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz