Karsit ags starjet stejny jako herkules honda

host - 37.218 (?)
5.9.2011 8:32

Když se kouknete na stránky herkules-garten.de, tak zjistíte vše potřebné. Na těchto stránkách se prodávají traktory Starjet pod obchodním názvem Herkules. Zřejmě je to požadavek německého prodejce, nicméně traktory jsou vyráběné v AGS Jičín a jsou shodné (až na některé kosmetické detaily).

Je to logické, protože AGS má takovou vyrobní kapacitu, že se nemůže orientovat jenom a pouze na malý český trh. V AGS jsou produkovány i traktory Snapper, ovšem ty se od Starjet liší. Starjet (Herkules v DE) jsou stroje zkonstruované v AGS.

Na Váš stroj by tedy měli pasovat i ND pro traktory Starjet.

Mnoho práce bez poruchy přeje

Standa

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna
host - 94.255 (?), 4.9.2011 21:48, zobrazeno: 10910x

minuly tyden jsem koupil pouzity trakturek s oznacenim Herkules HLX 200 de luxe zaber 122 cm a motor Honda GX 620 objem 614 ccm 20HP.

Cena 45tkc zdalo se mi to dobry hlavne ten motor.

Je mozny ze je identicky jako cesky vyrobek Starjet nebo Karsit?

Na netu jsem to nikde nenasel.

Dekuji za info.

host - 37.218 (?), 5.9.2011 8:32

Když se kouknete na stránky herkules-garten.de, tak zjistíte vše potřebné. Na těchto stránkách se prodávají traktory Starjet pod obchodním názvem Herkules. Zřejmě je to požadavek německého prodejce, nicméně traktory jsou vyráběné v AGS Jičín a jsou shodné (až na některé kosmetické detaily).

Je to logické, protože AGS má takovou vyrobní kapacitu, že se nemůže orientovat jenom a pouze na malý český trh. V AGS jsou produkovány i traktory Snapper, ovšem ty se od Starjet liší. Starjet (Herkules v DE) jsou stroje zkonstruované v AGS.

Na Váš stroj by tedy měli pasovat i ND pro traktory Starjet.

Mnoho práce bez poruchy přeje

Standa

host - 94.255 (?), 5.9.2011 18:33

Dekuju za typ

Uz jdu na pruzkum.

Traktor maka jako das, je jednoduchej a dost železnej, to je moje parketa.

Motor ma silu na rozdavani.

Premejslel jsem o Husqarne ale bylo to nejaky moc plechovy a BS motor jen teda v tej cene. No na novej nebylo.

Kdyby jste me nekdo napsal co bych nemel zanedbat aby se to nerozsypalo bylo by to OK.

Dik Mira S.

De Luxe Herkules 200- HXL
De Luxe Herkules 200- HXL
zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Robotická sekačka na chalupu3.6.2025
Levné nářadí - koupit/nekoupit? Jaké a proč?29.5.2025
Posuvné dveře svépomocí19.5.2025
Posuvné dveře svépomocí18.5.2025
Stihl HS4516.5.2025
Koš na čidlo13.5.2025
Další příspěvky >