Ale mohli by ste napisat kolko ma zubov a jeho priemer. Potom sa to da uz vyhladat. Trojzubec pouzivam lebo ma velky priemer (30cm), teda motor je spravne vytazeny.
Zdravím, prosím máte nekdo zkušenost jaký kotouč je nejepší na sekání travy určené k sušení?Mám na mysli do křovináku, vyzkoušel jsem ten plastový, pak trojzubec a stále to není ono, delá to moc malé kousky, poradí nekdoi?
Jak vypadá ten plastový kotouč?Sekám trojzubem.Nabroušený seká velmi dobře.Když useknu metrovou távu, tak na zem spadne metrová tráva.Nechápu, proč z toho děláte malé kousky.Jedině, že by jste začal nahoře u klasu a postupoval dolů k zemi.
No a co dál?Jak děláte z trávy řezanku?Vracíte se a stále sekáte to samé?Motorová kosa seká zrovna tak, jako ruční, jenom rychleji.Ruční sekám o sob.a nedělích.Mám dobré sousedy a nechci je ztratit.
Teď jsem kupoval kotouč od Stihlu na vysokou trávu. Je kovový kulatý a po stranách má několik náběžných zubů. Stál u prodejce necelé 3 stovky. Doteď jsem sekal trojzubcem. Tenhle kotouč je ale lepší. Tráva krásně padá do řádků. Také mám pocit, že křovinořez s ním funguje lehčeji a méně se namáhá. Vyfotit ho teď nemohu, protože jsem ho předal taťkovi, ať ho taky vyzkouší.
Ale mohli by ste napisat kolko ma zubov a jeho priemer. Potom sa to da uz vyhladat. Trojzubec pouzivam lebo ma velky priemer (30cm), teda motor je spravne vytazeny.