Jakou sekačku do 10 000 Kč

host - 61.114 (?)
29.5.2017 12:32

Relatívne veľká časť ukrajiny patrí číňanom, talianske a francúzske nehnuteľnosti skupujú číňania, ozaj kvalitné európske značky ako napríklad volvo hovorí číňanom pane.Veľké čínske investičné spoločnosti skupujú svet.Podľa mňa mnoho ľudí si uvedomí že je vlastne vúl až vtedy keď mu nejaký číňan kúpi stoličku pod zadkom.

Spokojne sa prispôsobujte trhu vo vlastnom záujme.Len dosť pochybujem o tom že váš úmysel je že vo finále budete vy alebo vaše deti stáť pri páse v čínskej fabrike kde budete robotovať za drobné.

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna

host - 61.114 (?), 29.5.2017 12:32

Relatívne veľká časť ukrajiny patrí číňanom, talianske a francúzske nehnuteľnosti skupujú číňania, ozaj kvalitné európske značky ako napríklad volvo hovorí číňanom pane.Veľké čínske investičné spoločnosti skupujú svet.Podľa mňa mnoho ľudí si uvedomí že je vlastne vúl až vtedy keď mu nejaký číňan kúpi stoličku pod zadkom.

Spokojne sa prispôsobujte trhu vo vlastnom záujme.Len dosť pochybujem o tom že váš úmysel je že vo finále budete vy alebo vaše deti stáť pri páse v čínskej fabrike kde budete robotovať za drobné.

host - 61.114 (?), 29.5.2017 12:34

Teraz si povedzte bla-bla-bla

host - 155.38 (?), 29.5.2017 13:28
Hmm... Sice v mých očích je to zase bla, bla, bla, ale vedeme tu diskuzi, že. Takže mi teď vysvětlete, čeho dosáhnu tím, že si koupím sekačku Alko místo třeba Hechta, Fieldmanna, Riwalla-Pro nebo podobné "značky"? Odpovím si sám. Dosáhnu tím toho, že dobrovolně vyhodím část domácího rozpočtu do koše, pardon - do kapsy nějakému rakušákovi, což je pro mě to samé. Ano. Pokud by to udělal každý, tak se k nám přestanou dovážet čínské výrobky, ale vážně tomu věříte? Tomu nemůže věřit ani ten největší naiva. Jediný způsob omezení je napařit na takové výrobky větší clo. Ovšem i kdyby zvítězil první nebo druhý způsob, tak výsledek je pořád stejný - výrobky budou pro všechny dražší a těch sekaček si za výplatu koupíme prostě míň. Myslím si, že nejlepší regulátor trhu je trh sám a Alko, Stiga a ti lepší mohou (a dělají to) bojovat vyšší kvalitou. Za sebe jako za spotřebitele jsem rád, že mám na výběr. Je to podobně jako s potravinami. Tam to mám trochu jinak. Tam zase nekupuji nekvalitní šmejdy, i když bych se z nich také najedl. Vybírám prostě kvalitu za dobrou cenu a touto kvalitou je u mě v sekačkách třeba i Hecht.

host - 144.210 (?), 29.5.2017 14:53

V této době je naprosto zbytečný kupovat značkové stroje.Taky mám křovinořez Hecht už řadu let a stále valí bezproblémů.I kdyby mě umřel tak se mi to za ty peníze mnohokrát vyplatilo než kupovat značku ala čína.

host - 101.160 (?), 29.5.2017 15:16
Tak v první řadě Hecht je čína. Smontováno někde a podobné blafy jsou na popletení zákazníků. Značkové stroje jsou v číně úspěšně kopírovány do posledních detailů a ani se nesnaží je vzhledově upravit. Jednomu stačí čína na kousek trávníku, jinému nestačí slabý značkový stroj na tisíc metrů. Pro výhledově delší práci jedině značkový stroj se servisním zázemím. Měl jsem čínu jeden rok a dal jsem ji zadara servisu, záda v p., ruky v p., práce neubývala a potom se po. Čína je na krátkou dobu a bez velkého očekávání. Kamarád našel na internetu čínské baterky s kapacitou 6800 mAh za suprovou cenu. Objednal je, i když jsem mu říkal, že je to šunt. Powerbanka mu za chvíli umřela, tak je změřil. Ani ne 900 mAh. A tak je to s čínou, akorát ji nemůžete změřit, jako ty baterky. Strojky jsou aby vydržely záruku na malé zahrádce. Nemám čas lítat po opravách a sekat louku několik dní. Kousek trávníku nepotřebuje strojek za desítky tisíc.

host - 82.30 (?), 29.5.2017 15:52

To já jsem z Hechtem spokojený, mám křovinořez 7rokem a seču s ním několikrát ročně rozlohu 2 fotbalových hřišť najednou za cenu necelých 4000kč.Tak já proti číně nemám ani to nejmenší, ať kopírují.Náhradní díly seženu kdykoliv.Když by značkový stroj nebyl tak drahý tak si ho koupím ale ta přemrštěná cena není nikde vidět v tom stroji, nijak mi práci neulehčí.

host - 101.160 (?), 29.5.2017 16:10
No pane nemám důvod se s Váma hádat. Jak byste si představoval vidět rozdíl? Značka má menší vibrace, má menší spotřebu, dýl vydrží bez oprav a opraví ji. Jak začne komunál a lesáci sekat a řezat Hechtem a další čínou, tak Vám dám za pravdu, že rozdíl není. Zeptám se Vás pane, měl jste v ruce něco jinýho, než Hecht

host - 82.30 (?), 29.5.2017 16:38

Ani se nechci hádat, mám prostě svou zkušenost a nic víc.Když si můžu koupit přístroj za 20000 nebo za ty 40000kč se stejným výkonem tak mě zásadně spotřeba zajimat nebude, vibrace taky ne, jsou antivibrační rukavice a tak stále nevím v čem jsou ty peníze.Ano měl, zkusil jsem si Hondu.

host - 82.30 (?), 29.5.2017 16:40

Patří tam 4000kč.

host - 101.160 (?), 29.5.2017 17:11
Netrapte se tím. Máme rozdílné vnímání kvality. Klobásek za 70 korun chutná dokonce lépe, než za 200 korun. Ten levný rozežírá pajšl a tak je to s tou čínou. Plasty závadné, motory ničí plíce a vibrace ruce. Zdraví má cenu, kterou nevidíte, dokud ji nemusíte začít platit.
zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Péče o jezírko na chtě9.7.2025
Péče o jezírko na chtě8.7.2025
Pila8.7.2025
Péče o jezírko na chtě4.7.2025
Péče o jezírko na chtě3.7.2025
Jak větrat místnost bez okna2.7.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz