Jakou sekačku

host - 199.70 (?) 
11.5.2012 12:17

Předevčírem jsem jednu Stigu koupil. Škoda že se tato informace nedostala ke mě dřív. No uvidíme. Ono je teď asi vše dělané aby vydrželo chvíli. A pokud ještě není, za chvíli bude. Mám záruku 5 let, tak se snad nevy... re po 5ti letech a měsíci jak to zákonem schválonosti (případně velkým úsilím výrobců) většinou bývá. Howk

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna

bukowski79 - (38) - 48.211 (?), 11.5.2012 15:01

No, a zkoušel jste si představit, jak podle zadaných kritérií hledat? Zkuste si projít několik vláken, kde lidé vybírají sekačky  - já tak při výběru činil a moc moudrej jsem z toho nebyl, pokud jde o poskytnutý základní informace - jako by těch majitelů sekaček téměř nebylo

to máte jen -

cenový strop
výkon motoru
šířka záběru
druh pojezdu
regulace rychlosti pojezdu
koš plastový nebo látkový

do toho nějaké negativní zkušenosti majitelů, které mohou ale nemusí být reálnými zkušenostmi

kdybych měl řešit další kritéria jako třeba onu převodovku, tak sekačku vybírám ještě teď, nebo taky možná nevyberu žádnou. :) 

host - 61.86 (?), 12.5.2012 7:39

S tímto musím naprosto souhlasit. A je to především proto, že dnes jsou věci dělané tak, aby se co nejrychleji obměňovali. I kvalitní pračka nevydrží tak jako stará kterou máme doma už třeba 20 let. Prostě všechno je to šmejd. Ptal jsem si hodně lidí, ten mi doporučil to, jinej mi to zase rozmluvil a doporučil mi něco jiného, jiný mi to zhanil a doporučil něco jiného.

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Levné nářadí - koupit/nekoupit? Jaké a proč?16.7.2025
Péče o jezírko na chtě15.7.2025
NEREZOVÝ BAZÉN15.7.2025
Levné nářadí - koupit/nekoupit? Jaké a proč?15.7.2025
Péče o jezírko na chtě9.7.2025
Péče o jezírko na chtě8.7.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz