Taaak a je to vybavene!! Dnes sa sen stal realitou. Dnes na vystave v Nitre (Litgnumexpo) sa mi podarilo ošahat si pily po ktorych som pasol a o ktorych sa tu pisalo. Nabity informaciami som sa pustil do vyjednavania a krutenia predajcov a vysledok sa dostavil. MAM STHL MC 270 a to este s 10% zlavou oproti cene v obchodoch. Ked ju 1x prevediem po dvore a poukazujem jej vsetko do coho sa mam v plane s nou pustit tak dam vediet ako sa jej to pacilo... Este raz vdaka vsetkym zucastnenym
Ak som Vam teda spravne rozumel tak by ste dali prednost Stilke MS 270 pred HQ 445. Podla zatial dostupnych info mam rovnaky nazor. Co ale poviete na lepsiu ergonomiku a vybracie v prospech HQ?
Tak super vdaka za nazory a pokec. V najblissej dobe vyrazam do predajni a uz s konkretnymi infoskami,,zautocim"" na predajcov. Budem informovat ako som dopadol. Pekny den
Jasné budem sa pítať ale čo poznám predajcov tu u nás tak sú dosť neochotný a nerád davajú rady radšej aby sa to prinieslo k nim do servisu a neprišly o svoj džob. Tak preto som sa pítal či sa dá objednať!
Taaak a je to vybavene!! Dnes sa sen stal realitou. Dnes na vystave v Nitre (Litgnumexpo) sa mi podarilo ošahat si pily po ktorych som pasol a o ktorych sa tu pisalo. Nabity informaciami som sa pustil do vyjednavania a krutenia predajcov a vysledok sa dostavil. MAM STHL MC 270 a to este s 10% zlavou oproti cene v obchodoch. Ked ju 1x prevediem po dvore a poukazujem jej vsetko do coho sa mam v plane s nou pustit tak dam vediet ako sa jej to pacilo... Este raz vdaka vsetkym zucastnenym