zdravím já mam A 12 Dělal jsem na ní už vše.opravu převodovky, novou spojku, výměnu diferáku, královské hřídele a všeho možného.elektriku mam vyřešenou altíkem s favorita je to nejednoduší a nejryclejší s nejméně natahanýma drátama.puvodně jsem tam měl altik ze 120 ale štvali mě dráty.jinak už jsem dělal kamarádoj novou spojovačku na řízení.škoda že ten stroj je tak starý a sehnat díly je občas kumšt.jinak všechny díly nechávám udělat.ale jsou to pálky.s pozdravem popek pokud někdo bude potřebovat nějakou pomoc rád pomohu pokud budu vědět. Popek2@SEZNAM.CZ
Dobrý den jsem tu nový, mám Holder A12 a zajímalo by mě jestli by se dala sehnat někde servisní knížka.Potřebuju sehnat schéma elektriky.Těžko se tyhle informace shání, asi jich v ČR moc není.Doufám,že se někdo najde kdo se ktéto diskuzi připojí.Já si myslím,že holdr je i po těch padesáti letech pořád dobrej stroj a neprodal bych ho. A zájemců bylo dost.
Tak koukám, že tohohle holdra asi "nikdo" nemá. Podělte se o nějaké zkušenosti s ním a s opravami a vylepšeními. Pošlete fotku toho svýho.Já ho mám teď rozdělanýho,protože jsem ho získal ne moc v dobrém stavu(zvlášť elektrika je úplně pryč). Je taky špatný dynamo,asi to zkusím předělat na alternátor z 1203.
zdravím já mam A 12 Dělal jsem na ní už vše.opravu převodovky, novou spojku, výměnu diferáku, královské hřídele a všeho možného.elektriku mam vyřešenou altíkem s favorita je to nejednoduší a nejryclejší s nejméně natahanýma drátama.puvodně jsem tam měl altik ze 120 ale štvali mě dráty.jinak už jsem dělal kamarádoj novou spojovačku na řízení.škoda že ten stroj je tak starý a sehnat díly je občas kumšt.jinak všechny díly nechávám udělat.ale jsou to pálky.s pozdravem popek pokud někdo bude potřebovat nějakou pomoc rád pomohu pokud budu vědět. Popek2@SEZNAM.CZ
dobry den, mam take 12 potreboval bych relatko... ma li nekdo koupim, nebo by mne zajimalo jaky jinym ho nahradit, sehnal jsem dinamo, nechci rezat kapotu, ale rele nemam, dekuji...