My máme taky fs 240 od novoty, a neustále nám dost vibruje při akceleraci ideceleraci ale i v prac otáčkách nejsou vibrace malé... řekl bych, že mají z výroby nesouosou náhonovou hřídel :) ale jinak je to neskutečný dravec
Dobrý den mám stihl fs 240 a chtěl bych se zeptat při přidání plynu mi začne nosná tyč vybrovat a při zastavování taky je to normální, mám trojzubec vyosený a pořádně zatažený, tak nevím jestli je to normální nebo reklamovat?
Presne takto sa správa nevyvážený nástroj.Odneste si vyvážiť trojzubec.Treba to spraviť čím skôr.Nevyvážený nástroj je schopný rozbiť stroj na sračky.Potom to môžete reklamovať akurát tak v zbernom dvore.
Taky mě 240ka při ubraní plynu s některými nástroji zavibruje. S některými víc s některými miň, dělá to od nova a myslím že to je normální. Ale v pracovních otačkach je to bez vibrací (teda vibrace tam jsou pořád ale ne takový)
Jak je to s těmi vibracemi? Měl jsem fs80 s lankovým pohonem a teď fs240 s hřídelí. Je to velký rozdíl ve prospěch fs85 který byl o poznání"měkčí" neměl v záběru ani při doběhu takové vibrace jak 240ka. Je jasný že lanko dost utlumí, ale jiný s hřídelí jde neměl tak nevim zda je rozdíl tak velký? V záběru mě to přijde normální ale při tom doběhu?
My máme taky fs 240 od novoty, a neustále nám dost vibruje při akceleraci ideceleraci ale i v prac otáčkách nejsou vibrace malé... řekl bych, že mají z výroby nesouosou náhonovou hřídel :) ale jinak je to neskutečný dravec
Řekl bych, že komu to vadí, má možnost si ten model koupit s antivibračním systémem.Při přidání i při ubrání to bude vibrovat, protože tam otáčky nejsou přeneseny okamžitě a naopak.Pokud chcete kvalitní antivibrák s použitelným motorem, tak se nabízí stiga s Kawasaki, ale stihl je stihl.