Já mám tento: Aku vyžínač strunová sekačka 20V Worcraft CGT-S20Li SET 1x 20V/4.0Ah Li-ion + nabíječka a jsem nadmíru spokojen. Navíc ty sekací nože jsou lepší jak silon a dají se bezproblémů dokoupit. Také můžete koupit další nářadí už bez baterky a jen to prohazovat.
Je to špecifický stroj.Videl som s ním kosiť pri nemocnici.Na dovolenke som videl s tým strojom kosiť okolo hotela.Podľa mňa je dôvod že je to o dosť tichšie.Ku FS 460 to je neporovnateľné.Hlavne výkonom.
Ale pokiaľ niekto potrebuje kosiť areál a nemôže z nejakého dôvodu používať benzínové stroje, tak existuje alternatíva.
Já mám tento: Aku vyžínač strunová sekačka 20V Worcraft CGT-S20Li SET 1x 20V/4.0Ah Li-ion + nabíječka a jsem nadmíru spokojen. Navíc ty sekací nože jsou lepší jak silon a dají se bezproblémů dokoupit. Také můžete koupit další nářadí už bez baterky a jen to prohazovat.
Máme ten Stihl. Na dosekávání a obsekávání je dobrý. Stroj je lehký, méně vibruje a je tichý. Při rozmáchnutí nemá takovou setrvačnost, takže je vhodný na jemnou práci. Na polehlou stařinu, roští ap. opravdu není.