Agzat alebo Vari?

host - 157.38 (?)
15.11.2011 18:54

Jak už jsem psal do jiného příspěvku v tomto smyslu: pokud se bavíte o nových strojích, tak vari je drahé a agzat šíleně drahý!!! I u té 190 máte pořád jen 6,5 koně, já to měl ve vari a kopec s 10 velkými špalky na drnovaté zahradě nevyjela-ne že by se zahrabávala, prostě to nedala! Agzat je na tom o malinko lépe, protože převody jsou oz. koly a není tam šn. kolo a šnek, ale koně mu to beztak nepřidá. A pokud to kupujete nové, tak potěš. Dostanete se ke sto tis. a pokud byste chtěl víc nářadí, tak i daleko výš. Výkonově jsou to sekačky, byť tam těch 5,5 až 6,5 oproti stejným motorkům na sekačkách je, ale pokud chcete s tím něco dělat a ještě se na tom vozit (u pozemků 1500 a víc metrů celkem nutnost), tak bych zvážil ojetý zetor, TK, nebo nějakou kubotu, to je doopravdy malotraktor a ne sekačka, k tomu notně drahá. Ušetříte dost peněz. Chápu, že levněji to možná o moc vyrobit nelze, má to i dost příznivců, ale moje zkušenosti jsou takové. To jsem ještě nezmínil couvání s naloženým přívěsem do kopce-kdo nezkusil, neuvěří. Připojením kárky z toho navíc vznikne dost těžko manevrovatelné cosi.

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna
host - 219.153 (?), 11.11.2011 23:22, zobrazeno: 15924x

Zdravím, chcem kúpiť Agzat alebo Vari, (GSV 190). Čo doporučujete? A doporučujete mi aj nosič náradia? Na čo je to určené (aj na orbu)?

host - 224.21 (?), 12.11.2011 10:26

250kg jednosak +nosic naradia a jesnna orba = to urcite nejde dokopy. Ak sa to niekomu podari ,natoc to a daj na you tube prosim. MH

host - 157.38 (?), 15.11.2011 18:54

Jak už jsem psal do jiného příspěvku v tomto smyslu: pokud se bavíte o nových strojích, tak vari je drahé a agzat šíleně drahý!!! I u té 190 máte pořád jen 6,5 koně, já to měl ve vari a kopec s 10 velkými špalky na drnovaté zahradě nevyjela-ne že by se zahrabávala, prostě to nedala! Agzat je na tom o malinko lépe, protože převody jsou oz. koly a není tam šn. kolo a šnek, ale koně mu to beztak nepřidá. A pokud to kupujete nové, tak potěš. Dostanete se ke sto tis. a pokud byste chtěl víc nářadí, tak i daleko výš. Výkonově jsou to sekačky, byť tam těch 5,5 až 6,5 oproti stejným motorkům na sekačkách je, ale pokud chcete s tím něco dělat a ještě se na tom vozit (u pozemků 1500 a víc metrů celkem nutnost), tak bych zvážil ojetý zetor, TK, nebo nějakou kubotu, to je doopravdy malotraktor a ne sekačka, k tomu notně drahá. Ušetříte dost peněz. Chápu, že levněji to možná o moc vyrobit nelze, má to i dost příznivců, ale moje zkušenosti jsou takové. To jsem ještě nezmínil couvání s naloženým přívěsem do kopce-kdo nezkusil, neuvěří. Připojením kárky z toho navíc vznikne dost těžko manevrovatelné cosi.

Standam - Stříbrný Zahrádkář .Stříbrný Zahrádkář. (471) - 66.210 (?), 15.11.2011 20:50

Zdravím, vše co jste napsal je svatá pravda, ale otázka zněla Agzat nebo Vari. Rozhodně Agzat má mnohem lepší převodovku s několika vývody jak dopředu tak dozadu a komfortnější provedení i diferenciál. Z mého pohledu rozhodně Agzat. Standa.

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Levné nářadí - koupit/nekoupit? Jaké a proč?16.7.2025
Péče o jezírko na chtě15.7.2025
NEREZOVÝ BAZÉN15.7.2025
Levné nářadí - koupit/nekoupit? Jaké a proč?15.7.2025
Péče o jezírko na chtě9.7.2025
Péče o jezírko na chtě8.7.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz