Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

ARB: nejlevnější Fobie po dílech je za milion ;-) To, že tohle je běžná praxe je o to větší bordel - výrobní náklady + skladování + doprava k zákazníkovi absolutně neodpovídají prodejní ceně - tomuhle já říkám rejžování.

Osobně případnou větší opravu budu řešit koupí nové pily, buď z ní vezmu potřebný díl a zbytek rozprodám (tj. všechny díly nové), nebo si jí nechám a rozprodám starou. Výsledek bude já + několik dalších lidí bude mít opravu za pár babek...

Ceny kol jsou taky kapitola sama pro sebe - příklad: levný řetěz 200,- Kč (tepelné zpracování na menší tvrdost - úmyslné snížení životnosti), výborný řetěz 600,- Kč (tepelné zpracování na optimální tvrdost, materiál i rozměry stejné jako ten levný). V tomhle stylu jedou všechny díly - rozdíl mezi zlepšením vlastností, výrobní náročností a zvýšením ceny. Rozdílná je jen ruční kusová výroba, ale to nejsou běžná kola...   Gl.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 18 a číslo 16.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika