Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Ve směs všechny nože sekaček je nejlepší a nejednodiší brousit pod úhlem 45 stupňů, plynule po celé ploše břitu tak aby nevznikal zub mezi sečnou částí a prostřední částí nože. Po na broušení se nůž vyváží za střdovou díru a na té sraně na kterou se převažuje - padá, se znova přiměřeně přebrousí, lépě casteji vyvažovat, neč pak více ubrušovat. Čím dokonaleji bude nůž vyvážen tím delší bude životnost vašeho stroje vyšší, účinost, nišší spotřeba a hluk, pohodlnější sekání bez vybrací... Pokud je nůž ohnutý, jedna půlka vám napříklat vyčnívá s podsekačky a druká je třeba cca 2cm "utopená" v šasy, je jedyný spůsob nápravy a to výměnou za nový nůž, jen těžko by jsteho srovnal do původního tvatu, nehledně na možné pškození matriálu - naprsknutí, namožení a podobně. Představe si ten nůž stejně jako vrtuli letadla...

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 11 a číslo 15.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika