Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Zdravím všechny návštěvníky.

Jelikož musím vážit slova, aby můj příspěvek nebyl znovu odstraněn pro nedoddržování pravidel, jen maličkost. Určitá skupina lidí byla k nám na Zemi zřejmě vržena paprsky světla asi tak jak Mr.Bean. Těm co na Zemi opravdu žijí krátká informace. ČOI na M. zřejmě nějak pozapomněla, oproti jiným případům. V lednu 2009 to bude rok, co vše bylo předáno z Inspektorátu v Českých Budějovicích jako odvolání na ústředí ČOI do Prahy. ČOIce nepomohli ani z Ministerstva průmyslu a obchodu, zřejmě velice těžká písemka. Tak snad jim pomohou z kanceláře Veřejného ochránce práv. Jak jsem zjistil v březnu 2008 tam měli zrovna na pořadu jednoho z jednání  "nedostatečnou ochranu spotřebitele v ČR". Takže jsem vše zpracoval a obrátil se přímo na Ombudsmana. Ať si taky počte. Uvidíme. Pokud je můj postup pro některé Mr.Beany notoricky stěžovatelský, musím upozornit, že M. měl mnoho času na to aby vše v rozumných mezích ukončil. To, že to došlo až sem, a možná bude pokračovat, svědčí o "dobré obchodní politice M.". Ne všichni lidé jsou zvyklí nechat si dělat na hlavu.

Všem "notorickým stěžovatelům" přeji klidné dny vánoční, veselého Silvestra a v nastávajícím roce víc slušných prodejců a obchodníků.

Petr B.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 13 a číslo 13.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika