Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Jestli ten dotaz patří mě, tak není ani z Polska a už vůbec ne model 2009,poněvadž píšu, že ji mám už několik let . Ovládání pojezdu je zcela geniálně jednoduché a funkční, protože spočívá ve stlačování velmi anatomicky dobře tvarovaného ovladače na rukojeti pomocí palců ruky směrem k sobě dolů.Buď obou nebo jen jednoho-jedno kterého, protože tlačítka obou palců jsou navzájem pevně spojená..Sílou stlačení volíte zcela plynule rychlost pojezdu.

Zapínání sečení pomocí tlačítka neznám, já mám pomocí páky a nevidím v tom problém. Naopak nikdy bych nebyl schopen používat nejrozšířenější systém dvou kovových hrazdiček jakožto pojistek pojezdu a pohonu nože, jelikož mě neuvěřitelně protivně tlačí do dlaní a delší práci bych takto fyzicky i psychicky nezvládl .Celý systém pohonu je navíc řešen tak, že při vysypávání koše nemusím vypínat motor, což bych taky neunesl.Prostě Honda -komfort obsluhy.S tím Polskem to chápu, ale je třeba mít po ruce někoho, kdo tyto mašiny zná.Potřebujete pravidelný servis, nejen výměnu oleje.Není asi dobrý nápad pustit na to kdejakého joudu.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 18 a číslo 17.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika