Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Hecht patří ke spodině (no, dnes spíše mainstreamu) sekaček, s tím si jako technik (nevím jak vy, ale já vzděláním, zaměstnáním i znalostmi) dovolím souhlasit. Patří mezi tu samou spodinu, jako třeba Patriot z Mountfieldu.

To však automaticky neznamená, že je životnost v lepším případě několik hodin. Možná bude u těchto výrobků vyšší zmetkovitost a životnost bude zřejmě určitě nižší než u Stigy, Hondy apod. Ale já s ní sekám už třetím rokem a to bez jediné závady. A kdybyste viděl, jak hrbolatý povrch s tím sekám, tak by Vám asi spadla sanice. Sekačka se totiž dotýká všemi čtyřmi koly povrchu jen vyjímečně - díky hrbolům jezdí téměř pořád je po třech kolech. A podvozek pořád drží!!!

5484 má francouzskou převodovku, která je údajně (dle nezávislých servisáků) bezporuchová, což mohu potvrdit. Raději ještě jednou - na tomto čínském stroji je opravdu značková převodovka (pojezd).

Motory číňani už umí dělat (chcete-li - kopírovat) dobře, takže opět bez problémů. Olej nikde neteče, jeho spotřeba je nulová a i po sezóně je čistý.

Spotřeba benzínu je až podezřele nízká.

Nikomu sekačku nenutím, pouze popisuji svou zkušenost a na rozdíl od některých nemám potřebu plivat na sekačky, které jsem viděl na vlastní oči maximálně v krámě.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 15 a číslo 12.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika