Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Za blba jsou tu jiní co accu postřikovač Hecht nevlastní loví informace na internetu a lžou. Od počátku: accu postřikovače nemají dobíjení, ale nabíječky tedy panu Vysloužilovi se nemohlo rozbít dobíjení. Accu postřikovače Hecht se začali prodávat v červnu 2017 vím to, protože jsem na něj 1,5 rok čekal a a mám jeden z prvních pokud nemám první který prodali. Blbosti o 50 cm trubce nechám bez komentáře, to je taky lež stačí si projít informace na internetu. To že sem někdo dá obrázky neexistujícího postřikovače z roku 2016 neznamená, že byl v prodeji a to ani 2 roky před rokem 2014 jak je odvolával pan Vysloužil ve svém příspěvku, ještě jednou se omlouvám za první komolení jména. Jak to dokázat. Proč mohu trvrdit. že je neexistující? Za prvé vlastním první accu postřikovač Hecht za druhé na každém stroji dnes musí být výrobní číslo které obsahuje měsíc a rok výroby, což já mohu doložit vy z obrázků ne nebo pokud ano doložte najdeme v rozkresem ND na stránkách hecht.cz a za třetí na hecht.cz najdete, kdy se vytvořil katalog ND a vložil na internet což také nemusí být uplně přesné, ale to nejduležitější je, že ty obrázky co sem dal pan Hlavatý nemají rozkres na těchto stránkách a liší tvarově se od modelu, který se prodává jako Hecht 416 Accu on si toho nevšiml, protože accu postřikovač Hecht nemá. Tedy je jasné, že tento model nebyl a není v nabídce accu postřikovačů Hecht. Vím to proto, že jsem rok a pul čekal na accu postřikovač Hecht a ten vývoj i změnu modelu jsem sledoval.

Pro pana Vysloužila, prosím za co se mám omluvit a co jsem sliboval před rokem. Nevím o co jde a nevím o jaký příspěvěk jde. Mohu mít stejnou IP adresu, ale opravdu nevím o co jde.  Pokud udělám chybu tak se omluvím a nenechám to bez odpovědi. Omluva nic nestojí, tedy mne ostatní to berou stejně jako ztrátu ruky:-) Tady lže spousta lidí a neomlouvají se.

Neumím s internetem, takže pokud zase příspěvek bude jinde něž jsem chtěl reagovat tak se omlouvám

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 16 a číslo 17.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika