Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Ty jo, vydedukovat z toho, že napsal, že nikoho nesehnal něco o křičení a o slevě. Hmmmmm. Jestli na to máte křištálovou kouli, tak jde jste ji sehnal? Chci taky. Jinak já jsem měl podobný problém. Jedná se o větší pozemek. Bývalý spolužák ze základky má doma traktor a seče si svoje latifundie na seno pro krávy a koně. Nabídl jsem mu 500 za to, že mi to sjede traktorem, až pojede okolo. Hotový by to měl do 10 minut s tou jeho mašinou - rotačka je ŽTR 210. No, neměl čas. Tak jsem si koupil Lucinu a seču si to sám. Vyjde to dráž a sežere to čas :-(

Jinak zatím jako jediný tu napsal kloudné informace. Dolmar, Honda, Stihl, a Oleomac zmínil taky = k tématu...

Pro zakladetele - sorry za tento příspěvek, k tématu jsem taky nenapsal nic. Až budete vybírat bubnovku, poradím rád. Jinak tam, kde mi servisují Lucinu docela nadávaj na Stihly s tím jejich 4mixem. Měli tam křoviňák a ten měl dle nich vačky z plastu!!! Motory měly fatální neopravitelné poruchy. 

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 18 a číslo 17.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika