Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Děkuji pánům PP(PE) a 139.178 za jejich připomínky, bohužel nejsou moc k věci a sám osobně bych se o nikom nevyjadřoval "uhni, mladej, VEMU za to a je to hotový!". Pluh a nastavovací těleso jsem koupil již pěkně pokur…, nakonec jsem byl rád z důvodů popsaných kořenů, kamenů, že neničím nové, které jsem časem dokoupil. Na pluhu se uvolnily šrouby v oválných otvorech pro nastavení svislého náklonu radlic (nevím, je to slupice?). Střižený trubičkový kolík nebo nebo spadená segerka na čepu nastavovacího tělesa se mě staly a nebudu vykládat, že to není možné. Dávám do pořádku zahradu po předcích, teď jsem například rukama vykopal cca vzrostlých 15 stromů díky dosud teplé zimě. Zahrada je navážka s kameny na jílovém podkladu, byla vždy myšlená jen jako sad. Pořád se učím, na práci jsem sám, nestíhám. Na zahradu dojíždím a bojuji s časem, počasím... Na tomto fóru jsem sedozvěděl už spoustu dobrých rad a tak nějaké špičkování přehlížím. Používám VARI s Hondou GCV 160, křoviňák FS80, ten už asi po 18 letech dodělává a pilu MS290, částečně nefunkční nespouštějící řetězový hupcuk Brano.

Takže můžete prosím poradit co dělám špatně s okopávačkou APL-348, že se nepohybuje a musím ji tlačit (s rotavátorem KB 211 nemám problém)?

Můžete doporučit nějakou motorovou okopávačku (motyčku) něco jako FG201, ale levnější?

Děkuji a pěkný Silvestr hodně zdraví v Novém roku všem co podnětně radí i těm druhým tady na fóru.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 12 a číslo 10.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika