Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Já psal na 100% méně olova, né o 100% méně olova. Special myslím mýval více olova, i narural 94 s olejem má asi více olova.  Je to ovšem laitský názor, nechce se mi to hledat na internetu. Jinak máte pravdu že v této problematice jsem absolutní laik smiley

No každopádně jsem dneska koupil již výše zmíněný,,železný šrot,, terra za 15 000,- kč. Vše je funkční, jenom to chce odrezit, natřít, vyměnit motor za čtyřtakta jak už jsem říkal a vyměnit olej v převodovkách (v zimě jak bude čas tak repas). Součástí toho všeho bylo:

Převodová skříň T-20 s velkými koli se závažími, Převodová skříň T-19 s koly, Lištová sekačka 90cm se dvěmi náhradními lištami a náhradními žabkami, Motor Jikov 2t(půjde na výměnu za čtyřtakt na eko dotace) s řídítky, kultivátor, rotavátor, dvojpluh škobrťák, nastavitelný hrobkovač, radlice na sníh, návleky na kola pro orbu, přídavná závaží (70 kg) + kopa práce strávená v zimě na repasu.

Až dám do kupy ten motor s převodovkou a zkusím orat, hned napíši info. Když tak bazar to jistí : -)

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 13 a číslo 16.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika