Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

O kus víše jsem si postestl, že je škoda, že není nic aktivního k Hecht 7100 a odpověď byla v tom smyslu, jako by na Vari něco aktivího bylo. Já si myslím, že Vari má dostatek aktivního příslušenství na to, abych to nemusel nějak dál vysvětlovat.

Předělávka převodovky není nic, co by dělalo problémy a kdo ví oč jde, jistě s tím bude souhlasit. Zase tak moc práce a dílů to není. Použít čtyřtaktní motor na starou T20, tu od RERRA by pro ni nemuselo být přínosem a mohlo by se stát, že ji motor do roka zničí. Dílem již opotřebováním s příhlédnutím k její konstrukci a to nejspíše při orbě. Na rotavátorování na dvojku může být i čtyřtakt a převodovce to neubližuje. Provozovat čtyřtaktní motor na dvoutaktní DSK317 je otázka toho kterého najitele. Je fakt, že se sníží pojezdová rychost na všech stupních a právě to může být pro někoho pozitivum.
 

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 18 a číslo 17.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika