Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Konstatuji, že za ta léta praxe mám zkušenost s obojím. Jak s tím, že mi synek ukradl ventilek i s tím, že mi v roce 2006 praskla pružinka u TN z roku 1986, tak s tím, že mi synek přetočil volnoběžku do náhodné polohy...

Prostě síly jak to táhne do strany při podhuštění a při špatně zaskočeném palci volnoběžky jsou diametrálně různé. Pán si bude muset zkusit prostě nejen kouknout na to, kam ukazuje šipka, ale jestli je palec zasunutý a jestli strojem při zařazené rychlosti nejde popojíždět levým kolem kolem pravého. Tahle zkouška se dá provést i uprostřed polí bez běhání domů pro měřič tlaku v pneu. Navíc předpokládám, že tazatel je řidič osobního auta a podhuštění jej napadlo už předtím než tady položil dotaz. S  J.f.K nesouhlasím, že by se omlel náboj. Už když volnoběžka je správně ve funkci, tak to dělá dost rámus a že by si některý ignorant dovolil hlučně běhat palec přes zuby náboje věřím asi jako na chirurgickou škovnost myslivce v pohádce o Karkulce Červené.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 15 a číslo 18.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika