Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Zdravím potřebuji poradit, dostal sem darem VARI PONY ale neblo mi ktomu nic řečeno jelikž dotyčný to měl taky jako dar. Mám pár otázek :D

1. Na štítku je napsáno VARI PONY II ale když hledám na netu tenhle   model tak mi nevyjede žadný totožný abych to srovnal a hlavně nemužu najtí ani podle fotek tip karburatoru.

2. Člověk od kterého to mám mi řekl že to je 4-takt, ale když hledam tak VARI děla pouze 2-takty tak ted přesně nevím jelokož mám nadržku na benzín i na olej odděleně.

3. Jelikož byla dlouho nepoužívana tak sem musel vyčistit karburator, ted mám problem s nastavením tahel aby to šlo na volnoběch. Tedy potřeboval bych jesstli někdo nemá stejný model a pomohl mi nejlepe posla foto detailu karburatoru jak mají být ty táhla spravně zapojené.

4. a nejduležitější a teoreticky i první co to vlastně mám domá přesně za stroj :D už to hledam hodiny na netu a nic sem nenašel.

děkuji za pomoc a dodávam i par fotek 

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 19 a číslo 15.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika