Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Velmi dobrou hlavou je americká profi hlava obr. 1

Struna se zasouvá podobně jako u husqvarny, ale zde je mnohem lepší způsob kde je vevnitř nasunutý plast, který rovnou nasměruje strunu k výstupu, jsou zde větší díry, takže se vejde jak hranatá, tak kulatá struna do průměru 4mm nicméně 4mm struna už se špatně ohýbá, takže bych jako ideál viděl struny 3mm, 3,3mm a 3,5mm plast zároveň slouží jako plaz pro hlavu a tak oproti Husqvarňácké daleko lépe klouže. Za 617Kč je to výborná dvoustruná hlava, řekl bych, že díky univerzálnosti i lepší než 2struná Jetfit, která neumí jiné struny než Flexiblade, tato umí jakoukoli strunu do 4mm, spíše ale 3,5mm. Výborná hlava yes

Potom je také skvělá hliníková hlava obr. 2 za 504Kč

Podobný způsob, nahoře jsou 4 díry o průměru 8mm, prostrčím 2 kousky struny o průměru do 8mm = i Techniblade (nicméně u nich by už asi zavazelo vzájemné křížení) a spodní díl se poté zašroubuje a tím struny drží, výhoda této hliníkovky je ta, že máte 4 sekající struny a malé zbytky, díky malému průměru hlavy 5cm, ta americká má 11cm a Jetfit odhadem 12cm, takže se dá výborně používat i na zbytky strun z Jetfitky nebo jiných hlav. 

Takže moje doporučení je koupit si tyto 3 hlavy (4 strunou Jetfit, americkou obr1. a hliníkovku obr2. a být kompletně vybavený wink

Mám ještě jednu hliníkovku obr. 3 ale tam se struna neusazuje tak jednoduše a řekl bych, že je osazování horší, taky se šroubuje ale struna se vede jen krajem přes zobáčky. Kdyby měl někdo o nějakou zájem, nafotím mu detail.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 16 a číslo 15.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika