Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Před dvaceti lety byly jiné technologie. Já bych z těch Mnichovic strach neměl. Uvidíme... Škoda, že není vidět na výrobní štítek toho Vašeho bývalého drtiče. Náhodou si nepamatujete, kdo byl výrobcem? Ono tam mohlo být napsáno Sharks, jenže to vidět není. Také nevím, jestli firma drtiče vyráběla a jestli u nás vůbec působila.

To Vám napíšu rád, jak dlouho jsem hromadu šrotoval. Drtič přivezl kurýr téměř za tmy, tak jsem toho odpoledne na zahradě už moc nestihl. Přece mě to nedalo a pár prutů a drobné větve z tůje jsem zkusil na dvoře pod světlem. Nebudu psát unáhlené dojmy a závěry. Je tichý,  chroupal pěkně a drť nasypu kolem stromků. Zítra odpoledne, bude-li pěkné počasí, tak ho vyzkouším na plno. Pošlu sem i nějaké fotky.

Co se týče špatné konstrukce stojanu kvůli běžným nádobám, které pod násypku nestrčíte přímo, tak jsem to vyřešil a nic jsem nemusel řezat, ani upravovat. Pod násypku-co nejblíž jsem strčil starší vytahané, plastové, kulaté zednické vědro, které jsem podložil čtvrtkou useklého a silnějšího 30 cm polene. Na zkoušku také nebudu psát závěry.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 11 a číslo 13.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika