Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Při takto malém příkonu a záběru elektrické sekačky je nyní dobré se koukat po modelech co mají vysokootáčkové motory a převod do pomala. Motor je tak lehoučký i při vysokém kroutícím momentu to nějaký ten náraz do kamínku, obrubníku nerozhází... Prvními modely s touto koncepcí byly Bosch Rotak 32, Rotak 34, a od Gardeny sekačka řady powermax (G 32e).Díky převodování má nůž optimální otáčky a při dobrém naostření se roztřepení konečků lístků trávy blíží čistotě střihu sekaček vřetenových. Rotak má i vysoký sací výkkon při nasazeném koši, takže krásně na vysoký pojezd posbírá napodzim spadané listí, ale naopak při zacpání výhozového otvoru hadrem krásně mulčuje (zasekává posečená stébla mezi neposečené drny). Jedinou slabinou je "ocásek" k zásuvce, ale k nákupu Li verze jsem se ještě nodhodlal pro vysokou cenu accu.

Lehkost sekačky oceníte nejen při přenášení, ale zejména při členitější zahradě, kdy těch 3500 m2 budete mít složeno z 4-6ti dílčích trávníků a mezitím i nějakou okrasnou soliteru, růži či pivoňku, které bude potřeba se vyhnout. Podle četnosti překážek proto volte od té 32 až po 43. 

nedávno jsem viděl i nějaké čínské napodobeniny ...

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 16 a číslo 11.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika