Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Farm x profi je podle mě jenom zbytečné slovíčkaření. Každopádně vím, že křovinořez Jonsered BC2236 což je identické s Hq 535 vydrží komunální použití. Jen s jednou podmínkou, musí dělat takovou práci na kterou je určen. Nějaké prořezávání pilovým kotoučem nebo likvidace ruderálních porostů velkými noži není prostě to, co se od tohoto křovinořezu očekává.

Jestli vidíte rozdíl v použití kvalitnějších materiálů, ani to nemusí být vždy pravda. Např. spojka, hřídel, kuželový převod nebude na x35 tak namáhaný jako na x45, x55 takže ani jeho nižší dimenzace nemusí být na škodu.

Každopádně 535Rx bych si klidně pořídil do komunálu, 8hodin denně 7 dní v týdnu (minimálně). A jelikož tohle asi není Váš případ, nemusíte mít vůbec strach.

Jen je potřeba vědět, co si se strojem můžu dovolit. Poku si nejste jistý tím, jestli vám bude výkonově stačit, kupte vždy raději o třídu silnější. Přebytek výkonu je vždy příjemnější, než jeho nedostatek.

MP

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 18 a číslo 12.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika