Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Také už pár týdnů vybírám novou sekačku a ačkoliv vám neporadím s výběrem, podělím se alespoň o zkušenost, kterou rozhodně nekupovat. Teď o víkendu jsem zkoušel jednu z lacinou a v dTestu opěvovanou sekačku Hecht 548 SW...

Když pominu úsměvnou proklamaci, že je určena ženám i starším dětem, což je blbost, startování motoru není vůbec lehké, tak jedinou výhodou této sekačky je cena. A možná malá spotřeba benzinu - ale to je relativní, díky tomu, co odvádí za práci. Sekal jsem 1000m2, krátkou, vysokou i přerostlou trávu. Na rovině, ve svahu, v hrbolech i kolem keřů. Protože už léta mulčuji, nasadil jsem mulčovací záslepku a pustil jsem se do toho. K mému překvapení za sekačkou zůstává sice jemně posekaná, ale tráva v kupičkách a kromádkách, v podstatě řádkuje jako boční výhoz. A to ještě od nastavení výšky 4. Pod 4 se dusí, chcípá a co víc, zpomaluje a zastavuje. O maličko lepší výsledek je bez pojezdu. Pokud někdo uvažuje o této sekačce jako o mulčovací, tak na to může rovnou zapúomenout - slabý motor, moc rychlý pojezd, špatně tvarovaný nůž. Snad jedině, že je lehká a dobře se s ní manipuluje... ale k čemu to, když podává mizerný výkon.

Nevím jak jsou na tom ostatní sekačky Hecht, ale po této zklušenosti zkusím vybrat jinde, s větším výkonem a lepším motorem (BS).

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 15 a číslo 10.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika