Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Dobrý den, snad tato diskuze trochu ožije. Nechci zakládat nové. Chtěl bych se zeptat na názor. Mám trochu dilema.

Chtěl bych si pořídit na jaro vřetenovou sekačku. Ale nevím jestli si mám koupit elektrickou gardenu 380 EC a nebo použitou benzínovou sekačku ale za to se zvučným jménem v oblasti vřetenových sekaček a to ATCO Balmoral 17 SK (rozdíl v ceně je zde znatelný). Stavím domek a plánuji mít i hezký trávník. Do nedávna jsem se staral o trávník rodičů. Nicméně tam jsem vyrůstal na elektrické sekačce, Problém je v tom že jsem neměl rád motorovou sekačku - po jedné sezoně jsem se vrátil oipět k elektrické. I když měla motorová pojezd a nebyla levná nějak jsem si na ní nezvykl. Vadila mi ta váha při otáčení. Neříkám že u rodičů nebyla zrobna malá zahrada ale největší také nebyla. Cca 300 metrů čtver sekací plochy.

Proto se ptám jak je to u vřetenovek (zkušenost nemám ani s jednou. Je veliký rozdíl pokud budu sekat s nějakou dražší lepší vřetenovkou? Osobně v té motorové verzi vidím výhody hlavně v její váze (udělá pruhy) dále potom že není s kabelem ale to je tak všechno. Osobně na pruzích si vyloženě nepotrpím (spíš mi váha vadí) a na kabel jsem zvyklí. Takže už zbývá jen kvalita střihu. Zde si ale mysím, že bude asi jedno jestli je to vřeteno od gardeny nebo atca? Nebo se pletu? Zahradu mám cca 400 metrů čtver (rozdělenou do více části - nikoliv jedna velká plocha). Díky všem za rady.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 15 a číslo 10.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika