Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Určitě vám věřím, ale ono trávník někde na "louce" a okrasný trávník kolem RD je něco jiného.

Šednutí trávníku není tak o sekačce, to je fakt, je to také o tom, že trávník se seče o dost velkou míru, každopádně je to i v sekačce. Když se podíváte na trávník před sečením, tak je krásně zelený, po posekání rotačkou je minimálně 3 dny zašedlý.

A žloutnutí trávy způsobuje jedině sekačka, tam opravdu nejde o nějakou vitalitu apod., zkrátka rotačka vytrhá ze stébla i žílu a z toho se poté vzpamatovává několik dní - z toho zežloutne, právě proto že konečky zasychají.

Nejsem žádný expert přes sekačky, to je fakt, to ani tvrdit nebudu. Ale opradu když porovnám ve svém okolí a známostí trávník sečený rotačkou a vřetenovkou, tak vzhledově jasně vítězí vřetenovka.
Neříkám, že trávník od rotačky vypadá vždy špatně, může vypadat i skoro jako po sekání vřetenovkou, to je fakt. Každopádně takový trávník už člověk musí udržovat, aby vypadal moc pěkně. Když se podívám k někomu, kdo nijak extra neudržuje trávník a seče rotačkou, tak je to otřes a hrůza, oproti tomu kdo jej také neudržuje nějak extra a seká vřetenovkou, kde je rozdíl už vidět neuvěřitelně.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 12 a číslo 11.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika