Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

To bude velmi dlouhé vlákno... !!!

Především by sem měli psát Ti, kdož mají zkušenosti se sečením vyšší trávy Vámi požadovaným typem sekačky. Teoretici nechť prominou.

Není problém posekat vysokou trávu rotačkou se sběrem, ale je k tomu třeba velmi výkonný a celkově robustní stroj s variabilní rychlostí pojezdu a k němu se cenou ani nepřiblížíte. Uvědomte si ale prosím, že i s takovým strojem by neusálé chození vysýpat koš (ten by byl s ohledem na přiložená fota plný téměř okamžitě) bylo pro maminku utrpení a i Vás by to velmi rychle přešlo. Taky se vžijte do nutnosti pro staršího člověka neustálého chození za sekačkou do svahu apod...

Ani s tím silným typem není možné sekat velmi přerostlou hustou šťavnatou trávu.

Celý Váš nápad a zvolený cenový strop je naprosto nerealizovatelný a vůbec se o něj nepokoušejte. Souhlasím s použitím mulčovače Hurricane, ani on a případné bubnové sekačky neudrží dlouhodobě rozumnou kvalitu porostu (bez následného odklizení posekané hmoty z plochy). Dle přiložených foto.terénu a druhu travin bych si maminku troufl jedině posadit na výkonný travní traktor, a tam je Vám asi jasné, v jakých cenových relacích se tyto pohybují. Pokud přesto trváte na chození pěšky, volte ten Hurricane. A rozhodně radši přišetřete a neutrácejte peníze za "levnou" rotačku. Vyhodil byste peníze oknem.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 17 a číslo 20.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika