Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Láďo, vlastně ti to dělá co mně. proto jsem založil tohle vlákno. Po seřízení a nový svíčce je to lepší. Ale stejně nemůžu sekat věčně. Podle mně je na vině to, že po přehřátí začne plynovat směs a poruší se princip fungování membránovýho karburátoru.

To, že ho strejda rozebral a vyčistil je jen shoda náhod. prostě vychladnul. nejdřív jsem to taky dělal a pak jsem zjistil, že stejnej efekt má, nechat ho půl hodiny opřenej ve stínu.

Radím - olej dávej 1:40 a kvalitní, já dávám stihl červenej. 1:50 je asi málo, bo se "kiks" dostaví dřív. Po cca 15min sekání dej "kouřovou" Pokud už Ti chcípne, máš jedinou možnost. nechat ho půl hoďky chladnout.

neni to špatnej stroj, ale prostě hobby...

Přibral jsem k němu ještě Dolmar 4000. Opačnej břeh - prakticky to nejlepší, co jde koupit (dnes tedy nástupce 4500) Rozdíl je propastnej, hlavně tam, kde potřebuješ výkon. Můžeš ho hnát na plnej tejden v kuse. Ale na takové to domácí sekání je Hechtík dobrej...

Nejlepší by bylo, kdyby se ti podařilo to uhnat na vrácení peněz. Hlavně si nenech dát jiný zboží - jako zákazník máš právo si vybrat - výměna nebo peníze. Ceny šly dolu a kvalita z číny hodně nahoru. Za stejný peníze koupíš od Hechtu už hodně dobrý stroje, který tohle nedělaji.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 10 a číslo 15.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika