Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Tak na Vaší práci je tento typ více než vhodný.Tím typem 7000 byste si pohoršil.Rozdíl v ceně je zanedbatelný, výkon motoru o něco meší a hlavně- Vy budete v lese potřebovat velká kola- a v tomto ohledu je 1501 nepoměrně lepší. Co se týká spolehlivosti, nic lepšího než originál Japonec neexistuje(což bývá předmětem rádobychytrých debat i na tomto fóru-stačí pohledat),kdo vyzkoušel a není na techniku hovado, tak ví své.

Pro přehledné stránky klikněte na.traktorservis.,pochopíte tam celou paletu nejběžnějších modelů a rozdíly mezi nimi.

Navíc tyto typy jsou konstrukčně velice jednoduché a blbuvzdorné, není na nich žádná elektronika. Jsou ale až na výjimky již dost opotřebené-je třeba dokonale zkontrolovat veškeré převody a motor. Pokud je slušný motor, spojka a převody, není co se týče náhradních dílů moc co řešit. Jednou ročně vyměníte motor.olej s filtrem, občas filtřík nafty a olej v převodech a hydraulice.Na a taky chladící kapalinu.Jinak s díly nebývá problém.

Možná Vás to zaskočí, ale skutečné stáří těchto dvou modelů bývá ze 60-tých až 70-tých let.Přeci jen je Japonsko dnes už někde úplně jinde.To ale nic nemění na geniálně jednoduché konstrukci a vynikající spolehlivosti těchto strojů. Musíte mít ale u takto starých modelů kliku na kus.

Pokud chcete něco blíž k prodejcům, zkontaktuju Vás na mejl.Je mezi nimi dost rozdílů a nechci tady veřejně dělat reklamu nebo naopak.Dlouho jsem se mezi nimi prokousával, hezky ukecávat umí všichni.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 16 a číslo 11.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika