Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Jako techniku používám klasickou čtyřkolovou sekačku amatérské výroby, motor 2 800 ot., cca 2 - 2,5 kw na 380 V s talířovým setrvačníkem a třemi kratkými nerez.noži síly 5 mm - nože prodávaných klasických sekaček nejsou odolné vůči kamenům v krtincích a vystouplých kořenů / na 220 V s rozběhovou cívkou se to dusilo na velkých drnech a hustých pažitech /,dále produkty Mountf... strun.sek.TR 60 a, TR 101 a křovinořez T 735 OM, které však loni ukradli.Nyní TR 61 a křovinořez OM - SPARTA 25.Traktor pro svažitost části pozemku a ovocných stromů nelze použít.Tzv.čert na shrabování sena jsem našel jen u minitraktůrku -vysoká pořizovací cena a není místo na uskladnění.Kolem dokola mám lesy, loni jsem nechal vykácet 15 ks až 100 letých smrků a hned se tam natáhly plevele.Čím více vykácím stromů, abych neměl samý stín, tím více musím sekat trávy.Nestačím ztopit to, co pokácím.Předtím tam chovali dobytek -byla to pastva.Jehličnaté stromy byly vysazeny, listnaté vyrostly z náletů.Pár jehličnanů jsem zasadil, ale nelze je sadit do ovocné zahrady.Za obvodovými pasy vlastních lesních stromů, jsou smíšené lesy dalších soukromých vlastníků.

Pro trávník je dobré jej hlavně zjara zbavit přibývajících mechů a staré suché trávy, bohužel za cenu vysoké pracnosti.Zatím to vypadá na vysavač a opakovaně na podzim vysávat a doufat, že spíš napadne sníh, než příjdou větry.Některé elektrické udávají dokonce větší výkon, než benzínové.Jen ty informace se udávají různými styly a není možné je často srovnat, neboť se neudávají všechny parametry.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 17 a číslo 20.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika