Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

především po píchnutí trnem je třeba jít k doktorovi zkontrolovat protitetanové očkování. Tetanus je smrtelný a neléčitelný. Očkován proti tetanu by měl být každý.

Zánět: měla by pomoci Framykoin mast. Při kontrole protitetanového očkování je možno s lékařem prokonzultovat taky toto.

Infekci není radno podceňovat. Běžná rána by neměla otekat a šířit se. Píchnutí trnem jakýmkoli bývá nebezpečné protože píchnutí zanáší infekci. V každém případě je nutno vytažení trnu a vyčištění rány. Nutno bezpodmínečně.

Infekci nepodceňujte. Píchnutí trnem lze léčit doma svépomocí ale pokud se zánět šíří, rudne a otéká je nanejvýš radno vyhledat lékaře.

Zmíněný otok bych viděl v infekci a nikoli jedu z akátu zejména pokud zánět trvá více dní. Rozhodně navštivte lékaře a nelitujte 30 Kč pokud zánět trvá více než dva dny anebo má nestandardní průběh a nemáte zkušenosti s jeho léčením.

HQ 257

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 19 a číslo 10.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika