Záleží na co ho chcete. Pokud na vaření tak je to OK. Pokud na jídlo za zelena tak mně nechutná. Hrách dřeňový je stokrát lepší. Kupuji Zázrak z Kelvedonu čtvrt kila za cca 25,- Kč.
Záleží na co ho chcete. Pokud na vaření tak je to OK. Pokud na jídlo za zelena tak mně nechutná. Hrách dřeňový je stokrát lepší. Kupuji Zázrak z Kelvedonu čtvrt kila za cca 25,- Kč.
Záleží na tom, jestli stačíte denně sklízet úplně mlaďoučké lusky. Pokud ano, dá se to, ale velmi rychle začnou škrobnatět a pak už se pro konzum zasyrova nehodí. Hanča
možná tak 5 let jsem v minulosti pěstoval zelený hrách na vaření koupený v supermarketu. Skončil jsem proto, že o ty bedny lusků časem přestal být zájem. Z 1 kg hrachu rozhozeného naširoko na záhon asi 2,5x3m toho narostlo takhle. Problém byl ten, že toho bylo najednou moc. Snímek z r. 2012 Walter
pěstuji ho a mě i dětem chutná, je dobrý, jen možná ne tak sladký a kilo je za pár korun oproti osivu. Výsev chce dělat postupně, ať ho najednou není tolik, loni jsem také zasel kilo najednou a bylo toho moc