Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Pravda, popelí se tam občas slepice.Ale všechny hrachové lusky jsou fuč, opravdu zbylo jen hrachovisko. Máme rádi bob zahradní, je to mohutná rostlina a letos mohla být sklizeň.Ale nebya.Chodím tam tak ob den a když jsem přišla s dvěma kýblama, bylo to poválené, stonky co stály měly lusky užrané jekoby shora a nikde nebyly ozobané zbytky zrn. Zato je velká nora v oharovisku a v ní vtažený lusk. Něco jsem i zahlídla, rezavo černo bílé, ale že by křeček dokázal nadělat tolik škody? Ani jedna okurčička, vše jen samčí květy.Ze by i to udělali? Takže slepice: rozhrabou, počamtají, pozobají, ale nechávají zbytky. A navíc by to těch 5 slepic nezvládlo.

Křeček: pokud vím, tak si dovede udělat zásoby značné, ale toto nezralé by mu zhnilo. Kromě těch corpus delicti lusků v noře - má tam mladé?

Utok ze vzduchu hrdličky: Vysoko zhora uzobnuté lusky, ale ten bob nespolkne celý-byly by zbytky zrn, což nejsou.

Napadá vás něco? Pro letošek je to už jedno,,ale ten bob příští rok budu chránit vlastním tělem. Tak babo raď. Děkuji, dědo.        Jitka

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 12 a číslo 18.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika