Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Pokud se daji nektere ty lusteniny pohodlne(bez susicky) susit? tak me to zajima:)

jake byly barvy ty nase mene vynosne mrkve?  zeli jsem tedy este pestovat nezkousel, nevim zda se vyplati vzhledem k potencialnim nechtenym konzumentum jako slimak. Brokolice prekvapuje, myslel jsem ze ma spis jen hodne vapniku. kdyz je tepla zima funguje na zahone i pres leden. V koprivach by mne nenapadlo bikoviny hledat, z tech kazdopadne jichuju a zjara konzumuju pampelisky, az mne zcela prestalo bavit pestovat salaty(jalova chut a narocnejsi opirani od hliny).

Jde spis jen o umirnenou konzumaci masa a z permakultury me zajiste inspiruje motto co nejvetsi zisk s co nejmensi namahou a bez chemie. Nastudovanou mam Vlasinovou a lunarni zahradu. Liskovych orisku mame hodne ale vubec neplodi asi ani nevytvareji plody. v roce 1995 mely obri urodu (ale ta byla spis vyjimecna ani predtim toho moc nemely) od te doby nic. Nekolik let pote zacaly byt serezavany na zivy plot, takze jim zanikl hlavni kminek a stromovita struktura, zda by toto mohla byt souvislost?  K otazce z vedlejsiho vlakna: ve sklepe je mrkev, redkev, v sussi kotelne hokaido(indianska kukurice ktera roste v polykulture s hokaidem se rodi minimalne), v zemi topinanbur, na zahone palmicky kaderabku. zeli na kvaseni se kupuje.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 17 a číslo 14.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika