Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Gusty - dlouhé, zelené, tenké lusky, když si nelehne keřík jsou skoro rovné. Není v nich vlákno. Zavářím je do láku jako okurky. Naskládám do skleničky, co přesahuje nahoře zaříznu zároveň s víčkem, naliju lák a zavařím. Dobré jsou i na másle (na špeku) s hovězím a bramborami, v bílé omáčce, v bramboračce... 

Vyšší keřík, na živné půdě vhodná opora, plodí dobře, výnos dá i výsev po vykopaných jahodách (konec VI.) Na kořenech hlízkové bakterie - trochu dusíku do půdy bez dalších nákladů.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 14 a číslo 16.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika