Jak zlikvidovat břízu bělokorou?

host - 228.74 (?)
13.4.2017 17:29

Nějak tady nezazněla jedna velmi podstatná otázka: je ta bříza vaše? Pokud ano, proč ji prostě nepokácet?

Pokud je to součást městské zeleně, třeba by se dalo odstranění domluvit s příslušným úřadem. 

Pokud je to bříza vašeho souseda, gratuluji si, že vedle vás nedydlím.

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

host - 112.225 (?), 15.6.2010 14:19

No, já bych řekla, že je dost hnusný chtít jakýkoliv strom zlikvidovat. Kromě kyslíku a stínu, který nám poskytuje, je mnohem hezčí, než holá pláň.

host - 241.251 (?), 15.6.2010 14:59
Diskuze ovšem nebyla na téma je-li či není-li hnusné zlikvidovat strom ale na téma jak ho zlikvidovat. Jen tak pro ilustraci viděl jsem fotky oblasti kde máme chalupu z období před a tesně po 2. sv válce (ještě než se do pustošení pustili komačové). Zajímavé bylo to, že tam bylo daleko méně stromů a vše bylo v pořádku. Krajina dokonce vypadala daleko lépe než dnes. Zarostlá plevelnými stromy, které vás ekoteroristi nenechají pokácet. navíc tu břízu mohou chtít pokácet lidé, co nemají rádi stín, jsou alergičtí na břízu a vůbec mohou mít 1000 + 1 důvod proč jim vadí. I třeba ten, že jim vadí kyslík :D. Nesuďte, když nevíte důvod. PS Také jsem nerad kácel stromy (vlastně dodnes) jen mi přerostly a to mi dnes vadí.

host - 228.74 (?), 13.4.2017 17:29

Nějak tady nezazněla jedna velmi podstatná otázka: je ta bříza vaše? Pokud ano, proč ji prostě nepokácet?

Pokud je to součást městské zeleně, třeba by se dalo odstranění domluvit s příslušným úřadem. 

Pokud je to bříza vašeho souseda, gratuluji si, že vedle vás nedydlím.

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Koš na čidlo12.5.2025
Rozetové kování montáž10.5.2025
Rozetové kování montáž9.5.2025
Rozetové kování montáž9.5.2025
Koš na čidlo9.5.2025
Koš na čidlo8.5.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz