Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

ahoj, jsem ráda, že jsem našla tohle forum o mangolkách. na jiném serveru jsem našla, ale s problémama, že nechtějí kvést. tak mně to trochu vystrašilo. mám již dva roky magnolii stellatu, kvetla mi poprvé letos na jaře a bylo to překvapení, neb na vizitce byla soulangeana a květ naprosto odlišný. ovšem relativně hezká rostlina dostala v zimě zabrat a polámala se a na jaře pak ještě víc - asi psi? takže mám nyní tak 40cm keřík, velmi bohatý na listy a má i nachystané snad květní pupeny na příští rok. dívala jsem se a z těch pevnějších větví naštěstí vyrazili nové výhony a jsou asi tak max. 10cm velké... což je nic moc, ale tak lepší než jen to nic!  

no každopádně jsem si před týdnem v úžasném zahradnictví v Malackách koupila další dvě. jednu stellatu, která vypadá už moc dobře. je to tak již metrový stromo-keř, kráásně rostlý a cena jen 11,3 E prostě na to jak vypadá tak zadarmo! a druhá by měla být žlutá a je to přibližně 2,5 m vysoký strom, jako jeden "kmen" a z něj do boků po celé délce další už silnější větvičky, no prostě nááádhera a cena naprosto neuvěřitelná 18,- E což je neuvěřitelných 450kč ! strašně moc se těším na jaro, jestli se holkám povede a jestli ukáží první květy doma! teď je ale musím ještě zasadit, neb co jsme přijeli, tak jen prší a prší a taky musím zajet koupit zahradnický substrát, abych jim hezky "vystlala" vykopanou jámu než je tam uložím. nemáme na zahradě dobrou půdu, dost jílu a šutrů, tak snad by pomohlo namíchat zahrad. substrát s rašelinou a do toho je dát?

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 12 a číslo 10.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika