Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Dobrý den,

mám za terasou, asi 5 m od francouzského okna, připravený záhon přibližně 2,5 dlouhý a 1,5 m široký, jihozápadní orientace, z jedné strany navazuje na zpevněnou plochu pro bazén.

Založili jsme ho proto, aby bylo z oken "celý rok na co koukat". Na jaro se nabízí různé cibuloviny, těch už tam trochu v přední části je, v létě se mi líbí letničkové směsi typu Strakonická louka (vpředu možná něco nižšího), na zimu bych chtěla okrasné trávy, mám vyhlédnutou Imperatu Red Baron.

Přijde mi ale, že takto poskládaný záhon je trochu kočkopes, že to možná nebude hezky sladěné dohromady - směs letniček a okrasné trávy v zadní části, a že to bude náročné na údržbu. Obávám se, že se letničková směs hned první rok vysemení a pokud budu chtít přejít na trvalkový záhon, už to nikdy nevypleju a bude to růst i ve spárách v terase (zámková dlažba, občas se tam něco chytne). Co myslíte?

Děkuji, Elen

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 17 a číslo 19.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika