Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:
Koupili jsme rostlinu, která vypadá jako na obrázku, v Hornbachu s tím, že jde o smil italský, v návodu na použití bylo, že lze použít do polévek, omáček atd. Vyvařila jsem tedy jednu větvičku ve fazolové polévce, ale ta zhořkla tak, že se nedala jíst. Tak jsem zkusila vyvařit kousek rostliny jen tak ve vodě, a opravdu, prostě vývar je hořký, po maggi chuti ani památky, jen snad trochu vůně po rozemnutí čerstvě utržených lístků. Tak co s tím?
Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 10 a číslo 12.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika