Udirna s grilem v jednom



Jarda.Vysocina - (48) - 162.2 (?)
21.6.2013 9:18

Děkuji Vám za přesný info. Jarda z Vysočiny.

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

   Předchozí příspěvky  |  1,  2   
                     
Jarda.Vysocina - (48) - 162.2 (?), 18.6.2013 7:58

Jak velké kusy (kolik vážily, byly naložené?) jste udil a jakým dřevem jste topil, jakou teplotu  a za jakou dobu to bylo hotové? Jarda

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
                     
Radomil4 - Stříbrný Zahrádkář .Stříbrný Zahrádkář. (124) - 245.152 (?), 18.6.2013 17:39

Měl jsem naložené 3kusy každý 1kg 14 dni jen ve vodě se solí a udil jsem na dubu cca 6 hodin na 60 stupňů

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
                     
Jarda.Vysocina - (48) - 162.2 (?), 21.6.2013 9:18

Děkuji Vám za přesný info. Jarda z Vysočiny.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
                     
Radomil4 - Stříbrný Zahrádkář .Stříbrný Zahrádkář. (124) - 245.152 (?), 9.3.2014 9:17

Jaký máte názor na zakrytovani přední části grilu s udírnou.Napadlo mě jestli nebude docházet k lepšímu spalování dřeva když vlastně bude kryt postaven na spodním roštu a tím pádem bude pěkný tah od spodu

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
1,  2   
zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Nářadí pro průklest vysokých stromů25.4.2024
Nářadí pro průklest vysokých stromů25.4.2024
Nářadí pro průklest vysokých stromů24.4.2024
Nářadí pro průklest vysokých stromů24.4.2024
Nářadí pro průklest vysokých stromů23.4.2024
Nářadí pro průklest vysokých stromů23.4.2024
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika